Шишки есть?Пофлудеримся ?)))
Шишки есть?Пофлудеримся ?)))
Скінь ще геолокаціюПривет. Я иду хапать на балкон
Город Грехов улица Укуреная дом 4 квартира 20Скінь ще геолокацію
Не то далеко я на вулиці червоних ліхтарів у барі гострі картузи, без фена недоїдуГород Грехов улица Укуреная дом 4 квартира 20
Випиваєш віскі?Не то далеко я на вулиці червоних ліхтарів у барі гострі картузи, без фена недоїду
Ого віскарик я люблю то фактВипиваєш віскі?
Мені більше джин подобається ну або текілаОго віскарик я люблю то факт
Теквла да я якось абцента наваливмя то було даМені більше джин подобається ну або текіла
Шо да то да диво напій а ще якщо курнуты файно після декількох чарок то можна і самому позеленіти))Теквла да я якось абцента наваливмя то було да
Привет привет. Все нормас у нас,а у вас?Всем привет)
как настрой ?)
Как в польше в 39годуВсем привет)
как настрой ?)
приходим в себя после шмона хах)) типает всё ещё браткаПривет привет. Все нормас у нас,а у вас?
не был там ниразу)0 по рассказам и не хочется) бо депортировали бы сразуКак в польше в 39году
Дядь, приняли что ли?приходим в себя после шмона хах)) типает всё ещё братка
Повідомлення об'єднано автоматично:
не был там ниразу)0 по рассказам и не хочется) бо депортировали бы сразу
Та все там норм ниче не депортировали если не отбитая голова)) Кент вон там уже 10 лет живёт и кайфует)приходим в себя после шмона хах)) типает всё ещё братка
Повідомлення об'єднано автоматично:
не был там ниразу)0 по рассказам и не хочется) бо депортировали бы сразу
маски шоу с ордером на обыск))не связано с наркотиками немного другое)Дядь, приняли что ли?
ну в принципе да хули судить если сам там не бывал) эх хорошо там где нас нет)Та все там норм ниче не депортировали если не отбитая голова)) Кент вон там уже 10 лет живёт и кайфует)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.