Пиздун рокуАбо рокова премія

Пиздун рокуАбо рокова премія
І ще гарний гуморТо є таке
Їдемо далі, все буде - ніштякМожливо точно так
То ж такІ ще гарний гумор![]()
Ми з вами в одному вагоні, дорога в далі таємна та невідомаТо ж так
Тут норм шишкиМи з вами в одному вагоні, дорога в далі таємна та невідома
Курю дууууже рідко, якщо виграю то приз віддам тобі )Тут норм шишки
Та є кому передавати тут все правильно головне передавати і буде толк ти і тобіКурю дууууже рідко, якщо виграю то приз віддам тобі )
Згоден. Давай і тобі воздасця ) короче жлобство це не ділоТа є кому передавати тут все правильно головне передавати і буде толк ти і тобі
То є факт...я завжди пишуся на рулетки і передаю пацикам чому ніЗгоден. Давай і тобі воздасця ) короче жлобство це не діло
Молодець, робиш якусь людину добрішу і щасливішу )То є факт...я завжди пишуся на рулетки і передаю пацикам чому ні
Та мені просто не жалко, цього всього знаючи що все моє мене чекає,в мене стільки кладів лежить не забраних що я часом думаю може то магазин відкрити аххаааМолодець, робиш якусь людину добрішу і щасливішу )
В мене теж є такі, але з відʼїздом я повидаляв координати та фотоТа мені просто не жалко, цього всього знаючи що все моє мене чекає,в мене стільки кладів лежить не забраних що я часом думаю може то магазин відкрити аххааа
Я надіюся як мир підпишуть і можна буде пересуватися проведу рейд по кладами я люблю сам процес пошуку кайфую від того як їх кладуть чи ложатьВ мене теж є такі, але з відʼїздом я повидаляв координати та фото
Оо, так. Бувало як забреду в якийсь ліс дрімучий, зранку роса, птахи співать, мох зелений лежить, повітря супер вдихається легкоЯ надіюся як мир підпишуть і можна буде пересуватися проведу рейд по кладами я люблю сам процес пошуку кайфую від того як їх кладуть чи ложать
Це точно а є такі кладмент як положать так хітро...поставлять мітку і шукай в радіусі 10 метрів ахха отоив мене бувало два телефона розряджав но находивОо, так. Бувало як забреду в якийсь ліс дрімучий, зранку роса, птахи співать, мох зелений лежить, повітря супер вдихається легкокраса. А ьак би просто погуляти не пішов би туди )
Один раз мітка була збита на метрів 25. То я лише за 3-й заход знайшов ту вазу проклятуЦе точно а є такі кладмент як положать так хітро...поставлять мітку і шукай в радіусі 10 метрів ахха отоив мене бувало два телефона розряджав но находив
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.