I hate lies
Гуру
ТИ знаєш такого кота бергамотаМне не страшен Аллах
ТИ знаєш такого кота бергамотаМне не страшен Аллах
Де купити грибну розсадуРасфуфыренные гайки Apple липяги разорваны фуфайки испуганный бабайка Он забился под кровать тётю пайку снова ждать
Ты где ты заебёшься их выращивает вопрос это там такой пиздец это нужно блядь настолько все из-за микро скрипичный это ебанутьсяДе купити грибну розсаду
Тож готову бачив десь продають заливаєш водою вона проростаєТы где ты заебёшься их выращивает вопрос это там такой пиздец это нужно блядь настолько все из-за микро скрипичный это ебануться
Бля за это тупой развод ты жди вчерашний дед вообще ну это пиздецТож готову бачив десь продають заливаєш водою вона проростає
Не ну пхха мені давали ссилку там в коробочці міцелій потім з нього проростають грибиБля за это тупой развод ты жди вчерашний дед вообще ну это пиздец
Ну не знаю но похоже это на развод походу ты в поливаешь мне какую-то дичь как в том это блядь в роликеНе ну пхха мені давали ссилку там в коробочці міцелій потім з нього проростають гриби
,, тьотя пайка точит ножШо ж також
Да бабайку так отожНа кого ж то він похож
Дістає з трусів він ножДа бабайку так отож
Альфа пивипи незабудка то что надо для твоей будкиДістає з трусів він нож
Курим Шихи Солиса пусть фрикиЧики брики
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.