А я понял,лишь бы пиздануть что то,клоун новый нарисовался,тогда все гудМоже я ще на тебе погано подивився?))))
А я понял,лишь бы пиздануть что то,клоун новый нарисовался,тогда все гудМоже я ще на тебе погано подивився?))))
Ти походу тількі проснувся ... ти щось проти клоунів маєш)))А я понял,лишь бы пиздануть что то,клоун новый нарисовался,тогда все гуд
Против таких ущербных то даТи походу тількі проснувся ... ти щось проти клоунів маєш)))
І головне, що один спокійний а другий неадекват, сидить за екраном і думає що все знає і все може.... це його кармаИнтересно наблюдать, как из-за недоразумения люди переходят на личности, оскорбляя ближнего ...
Повідомлення об'єднано автоматично:
Это печально
Котик, ты, надеюсь, нацарапав в Пятьорочке на Курському Напрямку ,,Тут був лыцар Хисоку Морроу’’. Бо липлю та морожу тоби вареныкы выкладуваты Тризуба на Красной Площади.Диви як захвилювало зрадойоба, уууу, ну це точно зрада
Кожен відповідає за свої дії і поступкиИнтересно наблюдать, как из-за недоразумения люди переходят на личности, оскорбляя ближнего ...
Это печально
Наконец-то настоящий Skilled (лысый из Браззерс) подъехал. Приветствую!Котик, ты, надеюсь, нацарапав в Пятьорочке на Курському Напрямку ,,Тут був лыцар Хисоку Морроу’’. Бо липлю та морожу тоби вареныкы выкладуваты Тризуба на Красной Площади.
То поклонник. Правда неадекватный какой-тоНаконец-то настоящий Skilled (лысый из Браззерс) подъехал. Приветствую!
Какой-то петух занял твой ник, да?
Интонация надуманная)І головне, що один спокійний а другий неадекват, сидить за екраном і думає що все знає і все може.... це його карма
Всім бажаю душевного спокоюИнтонация надуманная)
Его нужно "заслужить"))Всім бажаю душевного спокою
Тож я вам всім бажаю досягнути...Его нужно "заслужить"))
Чим ближче крах імперії тим дурніші приймаються закони...
Куда им донатить?
Есть авторские методы постижения?)Тож я вам всім бажаю досягнути...
Чим ближче крах імперії тим дурніші приймаються закони...
в февральской рекламе Майских Праздников? Я теж люблю. Але потим треба в Тису пирнаты, щоб вид шашлычныка зьибатысяЯ ЛЮБЛЮ ШАШЛЫКИ
Саме перше правило не їсти м'яса взагалі навіть рибу....а тоді через три місяці можна починатиЕсть авторские методы постижения?)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.