он сеичас дяк в церкве
он сеичас дяк в церкве
Я взагалі не приймаю участь у цих всіх аферах...паспорт України належить Україні то нехай Україна і платить податки і вибирає кого хоче він мені не належить тому кредит брав паспорт не я.....він же належить Україні...Я вільний незалежний і навіть вже немаю жалю ніякого до цих які кричали за ці всі 73%я за Добкиа гоосовал
Ще одна секта, де людей оболванюють...он сеичас дяк в церкве
ну да у всех иномаркиЯ взагалі не приймаю участь у цих всіх аферах...паспорт України належить Україні то нехай Україна і платить податки і вибирає кого хоче він мені не належить тому кредит брав паспорт не я.....він же належить Україні...Я вільний незалежний і навіть вже немаю жалю ніякого до цих які кричали за ці всі 73%
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ще одна секта, де людей оболванюють...
Придумали якийсь обов'язки перед державою, смішні аж до сльози..один одного ріжуть стріляють душать я нерозумію ці люди вже точно з головою недружатьну да у всех иномарки
у меня долг 720 гривен степендия была в 2004 - 2005 годуПридумали якийсь обов'язки перед державою, смішні аж до сльози..один одного ріжуть стріляють душать я нерозумію ці люди вже точно з головою недружать
Ех.. ладно спокій тількі позитив і високі вібраціїу меня долг 720 гривен степендия была в 2004 - 2005 году
А хто у мене вождь по твоєму ахуенному мнєніюЯ понимаю, что это не так потужно как у твоего вождя
Ты всегда на укр мове излагался?)Ех.. ладно спокій тількі позитив і високі вібрації
Так я ж хахол..Я розмовляю українською, но понимаю рускийТы всегда на укр мове излагался?)
ти здивований?)но при этом чиновникам и силовикам зп поднять!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.