• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Вирішив зав'язати з всіма речовинами.

Бажання спробувати це звичайне зацікавлення, а не конкретне бажання конкретного ефекту.
Якщо в мене є бажання спробувати їжу яку я ніколи не їв, це не означає що це природнє бажання мозку саме тієї страви, я в принципі ЩЕ не знаю яка вона на смак, мозок не Нострадамус. тому як я можу її хотіти. Після того як я дізнаюсь, тільки тоді знаю чи хочу її знову
Ну якщо ти живеш у вакуумі без доступу до інформації то може й так. Ну це навіть звучить дивно, я не знаю що це, але просто зацікавленний спробувати. Наприклад до того як вперше спробувати амфетамін, я з півроку просто мутив його для свого начальника, і впринципі бачачи його в дії мені хотілось спробувати і отримати ті еффекти, але відлякувало тільки одне, багато хто казав що під ним не стоїть хуй. але коли я отримав більше інформації що так не завжди і не у всіх, я зразу почав нюхати.

Я в принципі сумніваюсь в таких усвідомлених бажаннях.
А якби ти народився в інакшій сім'ї, з інакшим вихованням, в інакшій країні ти думаєш це ж саме було б твоїм "усвідомленим бажання".?.?.?

Чомусь статистика каже що 90% тих хто вживають мають психологічні проблеми з дитинства.. трами, неврози, тривожні розлади і тд.
Виходить якщо забираєш розлад то чомусь усувається оте бажання вживати. І що тоді? Людина каже " моє усвідомлене бажання НЕ вживати"
Тому де це справжнє "усвідомлення" яке думаєш ТИ що вибираєш ?
Ну очевидно що тільки вилізши з матері я не кричав "дайте мені хапнути". Але саме оточення, пережитий досвід, в тому числі і травматичний, формує з нас особистість. І от вже зараз конкретно ця сформована особистість хоче торчати. Народись і вирости я деінде можливо такого бажання і не було б, але це не точно, адже при інших обставинах я міг би впринципі не дожити до сьогодні, або не хотіти торчати, але хотіти творити куди гірші речі.

суть в тому що ти не вибираєш, ти лише оправдовуєш вибір який вже давно зроблено не тобою.
Я звичайно що НЕ інакший в цьому всьому.
Якщо тобі для вживання потрібно виправдання, типу "ну я ж кілька днів не торчав, значить сьогодні трішечки можна", або "може не треба, ти ж хотів завязати, та ладно, давай останній раз" то тоді це може й не особо твій вибір. Якщо ж ти такий "купляю клад, сьогодні наїбашусь" і мозок такий "даааа" то очевидно що це усвідомлене рішення.

Я цю тему створив НЕ через те що типу "я ІНКОЛИ вживаю, але більше не буду", в такому випадку це немає логіки.
А через ТЕ, що майже всі мої думки і плани сходяться лише до вживання .!

Це не про усвідомлений вибір, це про тваринячі нав'язливі цілодобово думки які покидають тебе лише коли ти задовільниш це бажання.
Ну тоді в нас просто різні ситуації, в мене небуває такої неконтрольованної хуйні.

Звичайно можна продовжити все так само далі, але це все прикольно поки хоть щось є в житті, а не коли крім речовин більше ніхуя.
Якщо зараз в мене ще є мотивація зупинитись то я бачу що ще трохи і я повністю її втрачу.
Тобто якщо не зупинюсь зараз, не зупинюсь ніколи. А далі повністю неконтрольоване вживання.
Ну тут варіанти або навчатись самоконтролю і робити вживання контрольованним, або якщо життя і так в пизді, то можливо простіше не чинити опір і просто падати на дно, особливо гірше не буде

Третій варіант як кидати повністю навіть не розглядаю. Колишніх наркоманів не буває, і щоб зіскочити з чогось все рівно прийдеться чимось компенсувати. Більшість кинувших з головою поглинають в яку небудь релігію, екстремальні види спорту і тд. щоб хоть якось відчути себе живим. Але чи дійсно це краще чи менш небезпечне чим наркотики? Сумнівно, просто більш соціальноприйнятне

а шо тут вола ебать, ты уже на лыжах? или просто попиздеть как начнешь с понедельника?

протягом останніх пів року постійно обдумував над цим рішенням, було складно прийняти для себе думку ніколи більше нічого не вживати, але різні події говорять що не варто продовжувати)

На скільки кого вистачало часу якщо приймали таке рішення ? Чому приймали таке рішення? Через скільки вертались, якщо вертались? Чому вертались?
Ой ,это самое сложное моё решение в жизни
И я не думал ,что всё так закрутиться
Когда то я думал ,что это будет легко ,взять и отказаться но всегда находились люди которые совсем этого не желали.
Ну и отлично,что спустя много много лет это произошло
Повідомлення об'єднано автоматично:

Народ ,мой совет кто уже в коляске ,то это ваш личный выбор,кто может соскочить не забудьте подумать об этом

• Вподобайка
Реакції: Tool
Кожен раз при думці, що хочеш заюзати щось - 20 віджимань. Спробуй хоча б тиждень протриматися)

Ну тут варіанти або навчатись самоконтролю і робити вживання контрольованним, або якщо життя і так в пизді, то можливо простіше не чинити опір і просто падати на дно, особливо гірше не буде

Третій варіант як кидати повністю навіть не розглядаю. Колишніх наркоманів не буває, і щоб зіскочити з чогось все рівно прийдеться чимось компенсувати.
Тому я і написав що обдумував досить довго. Стало зрозуміло що самоконтроль не спрацює, цей варіант відкидаю.

І далі падати на дно мене теж не влаштовує.

Лишається лише варіант повністю залишити
Більшість кинувших з головою поглинають в яку небудь релігію, екстремальні види спорту і тд. щоб хоть якось відчути себе живим. Але чи дійсно це краще чи менш небезпечне чим наркотики? Сумнівно, просто більш соціальноприйнятне
До чого тут взагалі соціальне прийняття.? Це не тип роботи чи одягу, це про повністю деструктивну поведінку відносно самого себе.
Ти ставиш в один рівень сотні видів занять і кажеш що сумнівно що наркотики гірше..лише більш соціально не прийняте.
Ну ти серйозно?
Ти ж лише просто оправдовуєш вживання таким методом що ставиш в один рівень себе і тих людей які і займаються будь якою інакшою діяльністю.
Якщо вже так то будь об'єктивним, бери статистику смертності і порівнюй. Щоб не було "сумнівно" де більш небезпечно.

а шо тут вола ебать, ты уже на лыжах? или просто попиздеть как начнешь с понедельника?
Вже впевнено на лижах. діалоги дають ще більше впевненості що мій вибір був правильним.

протягом останніх пів року постійно обдумував над цим рішенням, було складно прийняти для себе думку ніколи більше нічого не вживати, але різні події говорять що не варто продовжувати)

На скільки кого вистачало часу якщо приймали таке рішення ? Чому приймали таке рішення? Через скільки вертались, якщо вертались? Чому вертались?
8 років не вживав нічого
Вчора прийшло розуміння, що і шш пора курити кидати. Екстезі для себе залишаю

8 років не вживав нічого
Вчора прийшло розуміння, що і шш пора курити кидати. Екстезі для себе залишаю
Якщо екстезі не впливає негативно на плани і твоє життя то в принципі норм.

Траву спонтанно перестал курить при стаже в 29 лет. Не собирался и не планировал.
Волею случая ака пустая посылка на очередных 2 недели. Шоп где брал последних пару лет отказался решать точнее предложил доплатить 77% за не полученное. Стоял перед выбором - докинуть ему доплату или заплатить почти столько же другому шопу для продолжения дальнейшего употребления.
Но текущий шоп стал поливать меня грязью и врать на мой отзыв о его пустой посылке предложив открыть арбитраж чтоб не писал ничего в его торговой ветке. Обозлив меня и поставив на паузу употребление до момента какого то решения. Что и было сделано ещё под конец лета прошлого года с момента создания того арбитража. Который так до сих пор и не был рассмотрен.
Мб пару мес ещё надеялся на возобновление употребления но потом передумал. Мне стало впадлу морочиться с мутками и тратиться на них чтоб вечером повтыкать пару часиков и поздно лечь спать.
Смог ощутить разницу и преимущество в не продолжении употребления. Как минимум ушли различные риски и оставалось больше заработанных денег.
То по сути Админ помог мне соскочить чего сам не собирался делать.

Траву спонтанно перестал курить при стаже в 29 лет. Не собирался и не планировал.
Волею случая ака пустая посылка на очередных 2 недели. Шоп где брал последних пару лет отказался решать точнее предложил доплатить 77% за не полученное. Стоял перед выбором - докинуть ему доплату или заплатить почти столько же другому шопу для продолжения дальнейшего употребления.
Но текущий шоп стал поливать меня грязью и врать на мой отзыв о его пустой посылке предложив открыть арбитраж чтоб не писал ничего в его торговой ветке. Обозлив меня и поставив на паузу употребление до момента какого то решения. Что и было сделано ещё под конец лета прошлого года с момента создания того арбитража. Который так до сих пор и не был рассмотрен.
Мб пару мес ещё надеялся на возобновление употребления но потом передумал. Мне стало впадлу морочиться с мутками и тратиться на них чтоб вечером повтыкать пару часиков и поздно лечь спать.
Смог ощутить разницу и преимущество в не продолжении употребления. Как минимум ушли различные риски и оставалось больше заработанных денег.
То по сути Админ помог мне соскочить чего сам не собирался делать.
Я думаю якби потреба залишалась ти б всеодно купляв далі. Щось змінилось в психіці і трава більше не давала того шо раніше.
Тут лише спрацювала ситуація яка дала усвідомити що тобі більше це не було потрібно.
Тому що людей які вживають часто вже нічого не зупиняє)

Я зрозумів що більше не буду вживати коли почав вирішувати причину вживання.
Пішов до терапевта, розказав симптоми, (які в мене незалежно від вживання) виписали Буспірон + антидеприсанти.

Почав Буспірон і зразу чітко усвідомив що я більше не хочу вживати, що я все можу змінити, що мені в принципі це не потрібно, зникло все те що заганяло мене в стан жахливий стан де крім речовин нічого і немає. Звичайно величезна кількість звичок є, але те що з'явилось бажання жити протилежне життя, це дуже важливо. Бо раніше я лише стримував сам себе, а це стримування нічого не вирішує.

Навпаки, позитивно впливає
А 3 дні шлейфи після прийому відчуваю
Я екстезі не вживав так як вже ніякої дії не відчував від нього)
Після знюханих конячих доз мефу, екстезі вже не працє)

• Вподобайка
Реакції: Tool
Мене також вчора стукнуло, що ну його нафіг. Навіть віддав 2 проби, щоб не курити
Меф не курять, але то не важливо, в будь якому випадку не пробуй, до екстезі ти вже не вернешся)

За короткий мой стаж употреба максимум был перерыв длинною в месяц находясь в дурке, там же был и срыв )
Повідомлення об'єднано автоматично:

Была приняла решение , уехала на рехаб пробыла там не долго как только увидели что мне уже лучше и я чиста с помощью анализов отпустили домой .😌 Скоро год без солей
А тяга бывает временами ?

Назад
Зверху Знизу