• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Вирішив зав'язати з всіма речовинами.

Здається це дуже очевидно. життя по пизді йде. (хоча воно і так було не дуже преспективним)

Добу нюхаєш, потім поступово декілька днів вертаєшся в норму і починаєш думати як то знову купити..знову нюхаєш. І так далі по колу.

В результаті більшість твоїх планів на життя зайнято тим щоб купити, або тим щоб прийти в норму після марафону.
якщо так, як ти кажеш про напрямок руху твого життя і про коло, і про марафони, то дійсно краще не вживати)
але в такому випадку треба себе чимось зайняти, патерн поведінки змінити, як інші кажуть. ну і звісно треба, щоб воно подобалося більше)

• Вподобайка
Реакції: Tool

Tool

Балів: 10
либо жосткой нервной ситуации...
Бля так я понимаю герычем вмазаться когда на нервах, ну либо шиш или ксанакс бахнуть, но бля как можно на нервах юзать быстрые наркотики.. это же вообще не совместимо.. спиды это с девочками в клубе тусить

Бля так я понимаю герычем вмазаться когда на нервах, ну либо шиш или ксанакс бахнуть, но бля как можно на нервах юзать быстрые наркотики.. это же вообще не совместимо.. спиды это с девочками в клубе тусить
Ok! Опиушные братики или на медленных также щебетали...
Повідомлення об'єднано автоматично:

Не прикольно злітати так кожного разу, після того як скільки часу не вживав.

Значить десь ще є в житті якась хрєнь, яка не дозволяє злізти.

В мене це наприклад часто думки в стилі "я і так чмо і невдаха в якого ніхуя не вийшло в житті і ніхуя не вийде, тому якого хуя відмовляти в вживанні якщо без нього в моєму житті всеодо нічого не буде".

Типу розуміння безпреспективності майбутнього не дає мотивації заради чого я маю відмовитись.
Тут , фактор в том что до рехаба я пробовал сам бросить , получалось до 6-7мес , рехаб дал толчок дальше

Типу розуміння безпреспективності майбутнього не дає мотивації заради чого я маю відмовитись.
виключно заради себе самого. саме заради того, щоб відчувати себе охуєнно. а що може бути охуєнніше, ніж усвідомлення, що ти відчуваєш себе охуєнно?)

В мене це наприклад часто думки в стилі "я і так чмо і невдаха в якого ніхуя не вийшло в житті і ніхуя не вийде, тому якого хуя відмовляти в вживанні якщо без нього в моєму житті всеодо нічого не буде".
я особисто ніколи не юзаю нічого, коли якийсь негативний фон навколо тебе або ти сам в поганому настрої (не просто трохи, а реально щось не так з тобою). зараз ні в якому разі. раніше експерементував з цим. в моєму випадку речовини тільки все погіршують. дуже мало виключень з цього правила. 99,9% виходила тільки хуйня. от допоки ти сам зусиллям своєї волі не вирівнюєш себе емоційно, жодних речовин не треба вживати. речовини мають збільшувати твій позитив, а не навпаки. це такий мій власний досвід.

Если ты задумался об этом,это уже что-то значит..

• Вподобайка

Tool

виключно заради себе самого. саме заради того, щоб відчувати себе охуєнно. а що може бути охуєнніше, ніж усвідомлення, що ти відчуваєш себе охуєнно?)
Якщо я не вживаю не означає що почуваю себе охуєно.. якщо життя в пизді то відмовляючись від речовин охуєно всеодно не відчуваєш себе, в якісь мірі лише навпаки ще більше усвідомлюєш наскільки все дєрьмово.
я особисто ніколи не юзаю нічого, коли якийсь негативний фон навколо тебе або ти сам в поганому настрої (не просто трохи, а реально щось не так з тобою). зараз ні в якому разі. раніше експерементував з цим. в моєму випадку речовини тільки все погіршують. дуже мало виключень з цього правила. 99,9% виходила тільки хуйня. от допоки ти сам зусиллям своєї волі не вирівнюєш себе емоційно, жодних речовин не треба вживати. речовини мають збільшувати твій позитив, а не навпаки. це такий мій власний досвід.
Речовини збільшують позитив лише в момент вживання, а в преспективі це ЗАВЖДИ відкат. Тому в результаті їх ніколи не можна вживати, якщо дотримуватись стратегії, що це лише для позитиву.

А от що таке "вирівнювати себе зусиллями волі" я не знаю.. Якщо це відсутнє то і вирівнювати немає що.

"зусиля волі" десь вже має бути всередині, якщо немає то нізвідки і не візметься.😔

Останнє редагування:
якщо так, як ти кажеш про напрямок руху твого життя і про коло, і про марафони, то дійсно краще не вживати)
але в такому випадку треба себе чимось зайняти, патерн поведінки змінити, як інші кажуть. ну і звісно треба, щоб воно подобалося більше)
Тут так. В моєму випадку точно варто зупинитись. І загалом надіятись що з часом з'явиться ота "сила волі" щоб зупинитись не лише в вживанні, а й в тому щоб загалом змінити своє життя. Щоб воно хоча б на %50 мене влаштовувало

Ніколи навіть думки не було щоб кинути наркотичні речовини або алкоголь. Зробити паузу щоб збити толлер, або якщо ресурсів дуже мало і стоїть вибір між чимось важливим і купити собі наркоти, тоді так. Але я завжди знаю, що це тимчасово і з нетерепінням жду того дня коли знову зможу заюзати. Просто не розумію причини кидати. Я вживаю тому що мені подобається це робити, а всі оці загони, "що про мене думають люди, що я міг би тратити час та ресурси на щось інше та корисне", та пофіг, міг би, але хочу торчати. А мої бажання важливіші, чим якісь там химерні перспективи.

Але якщо теоретично подумати, можна сказати що я кидав курити сигарети. Ну як кидав... Декілька разів пробував курити ще у шкільні роки, але мені прям не сподобалось. Пізніше в студентські роки почав курити коли бухав, на тверезу від них вернуло, а набуханому прям з кайфом. Ще через пару років почав курити на роботі і на тверезу(більше щоб від роботи шаройобитись, бо курців дуже часто на перекури випускали, а інших ні) і так курив роки 3-4, а потім просто взяв та перестав купляти цигарки, а заодно і курити. І все це без всяких книг як кинути курити, вмовлянь себе і тд. Просто взяв і забив. Чому? Та просто це не давало мені ніякого задоволення чи ще якихось бонусів, при тому що приходилось на це тратити час та ресурси. Так навіщо курити цигарки, якщо можна курити траву від якої кайфово? Так само й з речовинами, я не відмовлюсь від того що дарує мені задоволення. Щоб бути чесним, я досі можу скурити кілька цигарок коли сильно набухаюсь в компанії де більшість курить(але там я як мінімум не трачу на це свої ресурси, бо завжди можна стрельнути і до того ж підсилюю дію алкоголю, значить вже отримую бонус і це доречно), але в інші моменти навіть думки не виникає.

Якщо я не вживаю не означає що почуваю себе охуєно.. якщо життя в пизді то відмовляючись від речовин охуєно всеодно не відчуваєш себе, в якісь мірі лише навпаки ще більше усвідомлюєш наскільки все дєрьмово.

Речовини збільшують позитив лише в момент вживання, а в преспективі це ЗАВЖДИ відкат. Тому в результаті їх ніколи не можна вживати, якщо дотримуватись стратегії, що це лише для позитиву.

А от що таке "вирівнювати себе зусиллями волі" я не знаю.. Якщо це відсутнє то і вирівнювати немає що.

"зусиля волі" десь вже має бути всередині, якщо немає то нізвідки і не візметься.😔
Эйфостмы - качели где сначала попадаешь в рай а на излёте в ад на контрасте. Типа как у бухла бодун но не совсем.
Как ухода отпускают - отскок или рикошет продолжается ещё несколько дней в виде угнетенности и заниженной самооценки.
Такое хорошо расписано для мдма. Вроде лайтового эйфостима но приводящего к пику депрессования через несколько дней, получивший такое понятие как черный вторник самоубийц (когда мдма применялось в выходной). Но в среду и далее приходит в норму.

Чтоб не употреблять надо быть занятым для этого не имея времени на скуку и раздумья о замуте.
Или когда наркота уже есть - не имея времени на употребление.
Оно не только тупо занять себя ненормируемой и сверхурочной работой, а играть в некую игру с наркотой - кто кого. Затягивая и откладывая любыми способами употребление . Актуально для наркоты употребляемой ежедневно и многократно. Как трава. Хотя бы чтоб не курить с утра и стараться курить лишь разок в день.
Осознание что будет толер, низкая отдача, перевод не только травы а времени и денег даёт играть в такую игру.
Ну если тотально занят - то и впадлу становится употреблять ака некогда.

протягом останніх пів року постійно обдумував над цим рішенням, було складно прийняти для себе думку ніколи більше нічого не вживати, але різні події говорять що не варто продовжувати)

На скільки кого вистачало часу якщо приймали таке рішення ? Чому приймали таке рішення? Через скільки вертались, якщо вертались? Чому вертались?
Все правильно вирішив.
1000000433.gif

• Вподобайка
Ніколи навіть думки не було щоб кинути наркотичні речовини або алкоголь. Зробити паузу щоб збити толлер, або якщо ресурсів дуже мало і стоїть вибір між чимось важливим і купити собі наркоти, тоді так. Але я завжди знаю, що це тимчасово і з нетерепінням жду того дня коли знову зможу заюзати. Просто не розумію причини кидати. Я вживаю тому що мені подобається це робити, а всі оці загони, "що про мене думають люди, що я міг би тратити час та ресурси на щось інше та корисне", та пофіг, міг би, але хочу торчати. А мої бажання важливіші, чим якісь там химерні перспективи.

Але якщо теоретично подумати, можна сказати що я кидав курити сигарети. Ну як кидав... Декілька разів пробував курити ще у шкільні роки, але мені прям не сподобалось. Пізніше в студентські роки почав курити коли бухав, на тверезу від них вернуло, а набуханому прям з кайфом. Ще через пару років почав курити на роботі і на тверезу(більше щоб від роботи шаройобитись, бо курців дуже часто на перекури випускали, а інших ні) і так курив роки 3-4, а потім просто взяв та перестав купляти цигарки, а заодно і курити. І все це без всяких книг як кинути курити, вмовлянь себе і тд. Просто взяв і забив. Чому? Та просто це не давало мені ніякого задоволення чи ще якихось бонусів, при тому що приходилось на це тратити час та ресурси. Так навіщо курити цигарки, якщо можна курити траву від якої кайфово? Так само й з речовинами, я не відмовлюсь від того що дарує мені задоволення. Щоб бути чесним, я досі можу скурити кілька цигарок коли сильно набухаюсь в компанії де більшість курить(але там я як мінімум не трачу на це свої ресурси, бо завжди можна стрельнути і до того ж підсилюю дію алкоголю, значить вже отримую бонус і це доречно), але в інші моменти навіть думки не виникає.
В мене немає причин "що про мене подумають люди". Або "я міг би трати час на щось корисне"
Час нінащо корисне я не витрачаю і взагалі неважливо що про мене думають.

І ми колосально по різному дивимось на одну і ту ж ситуацію, я про те коли життя перетворюється в марафон. І це вже зовсім інакше ні ж ти описуєш.

До речі фраза " мої бажання важливіші, чим якісь там химерні перспективи" дуже нелогічна, тому що бажання створені речовинами це не є істинними бажаннями, ти штучно збільшуєш кількість нейромедіаторів. Це не є твої бажання, це просто обман мозку

Удачи в начинании.

• Вподобайка
Эйфостмы - качели где сначала попадаешь в рай а на излёте в ад на контрасте. Типа как у бухла бодун но не совсем.
Как ухода отпускают - отскок или рикошет продолжается ещё несколько дней в виде угнетенности и заниженной самооценки.
Такое хорошо расписано для мдма. Вроде лайтового эйфостима но приводящего к пику депрессования через несколько дней, получивший такое понятие как черный вторник самоубийц (когда мдма применялось в выходной). Но в среду и далее приходит в норму.

Чтоб не употреблять надо быть занятым для этого не имея времени на скуку и раздумья о замуте.
Или когда наркота уже есть - не имея времени на употребление.
Оно не только тупо занять себя ненормируемой и сверхурочной работой, а играть в некую игру с наркотой - кто кого. Затягивая и откладывая любыми способами употребление . Актуально для наркоты употребляемой ежедневно и многократно. Как трава. Хотя бы чтоб не курить с утра и стараться курить лишь разок в день.
Осознание что будет толер, низкая отдача, перевод не только травы а времени и денег даёт играть в такую игру.
Ну если тотально занят - то и впадлу становится употреблять ака некогда.
Так, я приблизно розумію ці механізми, лишилось налагодити дисципліну щоб рухатись по них і не злетіти. 💪

Хз, у мене був період 4-5 років коли кожен день шш мінімум 1-1,5 грам за день скурював ну і інші приколи теж часто бувало. Зараз вже заєбало конкретно, як накурюсь без приводу то зразу депресія наступає що я вйобую час впусту і продуктивність падає. Я для себе вирішив що я максимально продуктивний в тверезості. Зараз теж кожен день хапаю але вже тільки вечері після всіх виконаних справ і в невеликих дозах, я один грам можу більше тижня курити
сколько за раз куришь и после этого сразу жрать и спать?

У быстрых так что сознание ищет обходные пути или оправдание срыву.
Таким образом получая разрешение на него.
И вот с того момента срыв уже начался и даже прёт.
Ровно с момента мысленной прокрутки самого срыва. Начиная от того где и как покупаешь. Как забираешь и как употреблчешь до жжения в носу. Можно даже мурашки почувствовать и вспотеть. Но ещё даже ничего не мутил.
Дальше оно как программа работает и ее остановить сложно. Если ей мешает что то извне - вызывает неконтролируемые приступы ярости. Ака кайфолом ещё не наступившего кайфа но уже прочувствованного наперед.

Могут быть спонтанные срывы когда кто то настойчиво угощает или случайно нашел или само нашло. Тяжело не то что отказаться или выбросить. Тяжело более часа продержаться не упоров ибо опять запускается мысленная программа употребления для которой надо секунды.
Та не мужик, суть не в тому як ти прокручуєш в голові картинку майбутнього торчу, передзривний стан це про те, що поведінка людини яка знаходиться в чистоті починає відкатуватись до поведінки у вживанні - брехня, мутки, втрата дисципліни, ізоляція, спілкування з старими соупотребами і т.д.

До речі фраза " мої бажання важливіші, чим якісь там химерні перспективи" дуже нелогічна, тому що бажання створені речовинами це не є істинними бажаннями, ти штучно збільшуєш кількість нейромедіаторів. Це не є твої бажання, це просто обман мозку
Ну якраз ні. В мене ж було бажання попробувати до того як я взагалі почав вживати, в мене бувають паузи коли я чистий від усього, але під час них я тільки впевнююсь яка тверезість унила хуєта, так що торчати це моє усвідомлене бажання

В мене немає причин "що про мене подумають люди". Або "я міг би трати час на щось корисне"
Час нінащо корисне я не витрачаю і взагалі неважливо що про мене думають.

І ми колосально по різному дивимось на одну і ту ж ситуацію, я про те коли життя перетворюється в марафон. І це вже зовсім інакше ні ж ти описуєш.
Так в чому тоді проблема юзати далі?

Tool

Ну якраз ні. В мене ж було бажання попробувати до того як я взагалі почав вживати, в мене бувають паузи коли я чистий від усього, але під час них я тільки впевнююсь яка тверезість унила хуєта, так що торчати це моє усвідомлене бажання
Бажання спробувати це звичайне зацікавлення, а не конкретне бажання конкретного ефекту.
Якщо в мене є бажання спробувати їжу яку я ніколи не їв, це не означає що це природнє бажання мозку саме тієї страви, я в принципі ЩЕ не знаю яка вона на смак, мозок не Нострадамус. тому як я можу її хотіти. Після того як я дізнаюсь, тільки тоді знаю чи хочу її знову.

Я в принципі сумніваюсь в таких усвідомлених бажаннях.
А якби ти народився в інакшій сім'ї, з інакшим вихованням, в інакшій країні ти думаєш це ж саме було б твоїм "усвідомленим бажання".?.?.?

Чомусь статистика каже що 90% тих хто вживають мають психологічні проблеми з дитинства.. трами, неврози, тривожні розлади і тд.
Виходить якщо забираєш розлад то чомусь усувається оте бажання вживати. І що тоді? Людина каже " моє усвідомлене бажання НЕ вживати"
Тому де це справжнє "усвідомлення" яке думаєш ТИ що вибираєш ?

суть в тому що ти не вибираєш, ти лише оправдовуєш вибір який вже давно зроблено не тобою.
Я звичайно що НЕ інакший в цьому всьому.

Так в чому тоді проблема юзати далі?
Я цю тему створив НЕ через те що типу "я ІНКОЛИ вживаю, але більше не буду", в такому випадку це немає логіки.
А через ТЕ, що майже всі мої думки і плани сходяться лише до вживання .!

Це не про усвідомлений вибір, це про тваринячі нав'язливі цілодобово думки які покидають тебе лише коли ти задовільниш це бажання.

Звичайно можна продовжити все так само далі, але це все прикольно поки хоть щось є в житті, а не коли крім речовин більше ніхуя.
Якщо зараз в мене ще є мотивація зупинитись то я бачу що ще трохи і я повністю її втрачу.
Тобто якщо не зупинюсь зараз, не зупинюсь ніколи. А далі повністю неконтрольоване вживання.

Назад
Зверху Знизу