Відгуки та Тріп-репорти

тріп на КЕТ від KFC

клад забрав на раз-2, курі +rep)
Кароче Кет в мене засів в голові спробувати ще давно, тож знаючи що таке диспозиціативи я вирішив занюхатитись ним від пана Сандерса.
Кароче нюхаю я вперше чистий кет в подворотнях нивок і мене нічого не ципляє поки я не почну іти до метро (нюхнув я на глаз 100мг в обидві, може трохи більше, вагів не маю але знаючи що опер не обвішує я наміряв десь пʼяту частину чікета), валить починає поступово як і треба, але з ноткою тупняків і пройшовши трохи дороги під музон я зрозумів шо навалюватиме мене все більше +факт що я після зміни вирішив заліпнути то і виходить що по тротуару несеться тело ketwalk походкой і розслаблений тіп нікого не помічаючи тупо от прям від цього слова - чимчикує🤣
кароче основна задача добратись до метро і звідти на тягу виконана, але під яким ж покривалом я блукаю по районам це треба відчути:
До цього я перепробував майже всі швидкості, але це повна протилежність в якій я знайшов свій кайф, а саме ефекти дисоціації і головне - затуманеня розуму з нотками адекватності вносять свою лепту у сьогоднішній вечір, тож у висновку скажу - той, хто хоче погрузитись і розпластатись по цьому чудесному світі я раджу робити це під кайфову музику, головне, розслабляючу)
Всім - мирного Неба!

Останнє редагування:
Один из лучших магазинов. Качество товара, сервис ( оператор/саппорт ), курьер - 10/10.

Шишка вкусная, снята в пол касания, кашлючая, плотная, интересный запах, можно брать :)

Вкладення

• IMG_9670.jpeg
    IMG_9670.jpeg
    1.2 MБ · Перегляди: 5
Останнє редагування:
Привет. Написал репортажик на Кали, как вам?

Привет. Написал репортажик на Кали, как вам?
ТОП 🏆☝️

Привіт. Це найкращий шоп евер. Радий що повернулись до мого району. Заценіть репортик на ці жирнющі шишки

Всім peace ✌🏻
Хочу залишити позитивний відгук про Кетамін від 24kfc.shop
По роботі сайта/бота все відмінно, замовив-отримав автоматизовано за це 10/10
Про роботу курʼєра теж не можу не чого сказати поганого, навпаки тільки в позитивному плані все, місце клада, стелс 💪🏻 та фото і кординати все це дає змогу знайти клад без проблем !😉
По стаффу тут все теж відмінно, якість є якість !!!
IMG_2707.jpeg
дякую за увагу, всего найкращого вам та мирного неба 🇺🇦✊

Вкладення

• IMG_2707.jpeg
    IMG_2707.jpeg
    1.3 MБ · Перегляди: 4
IMG_0182.jpeg🔥 Donny Burger, 2g — лучшее, что пробовал в Киеве

Одна из вкуснейших шишек в городе.
Плотная, ароматная, эффект — мягкий, но глубокий.
THC до 28% — чувствуется сразу: тело расслабляется, голова улыбается.

💨 Забитый косяк — и ты будто в кино.
10/10 по всем параметрам: вкус, запах, визуал, эффект.
Банка из водника - тянется плотнейшая, дым приятный.

🌿 Шишек и своих хватает,
но от этой реально захватывает дух. Хочется ещё.

🏪 Самый лояльный магазин в Киеве:
хорошие тайники, стабильный сервис, уважение к клиенту.

IMG_0269.jpeg
Продовжу свій монолог. Всім привіт.

Так не можна робити, команда КФС, що за підстава((​
Купив у вас шишки — вони були дуууже смачні, захотілось ще — купив ще, і вони ще смачніші!​

Бачу новинку — до 30% ТГК... Ну не можна не спробувати.​
Берем. Всі гроші у вас залишу… :)

По враженням:
Ядовий яд, дуже файна шишка.​
Дуже гарна, дуже запашна, різнокольорова, цільна, сильна.
Хай береже вас Бог Джа.​
Гроверу респект максимальний — мало хто зараз так гарно сушить шишки.​

IMG_0270.jpeg
Оцінки:
🍀1g Frozen Cherry Runtz
Товар12/10
Оператор12/10
Кур'єр12/10
Магазин12/10
Місце10/10

Дякую
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
за кайфові моменти!

Тримаєте планку!

Останнє редагування:
Взял 3 хтс в этом шопе, к сожалению, не нашел желенного. Клад был в камне, место было выбрано, думаю, неподходящее. Там уже была куча камней и поиск еще одного - неблагодарное дело. Другая гипотеза - что сошкурили, место проходное, были следы того, что там искали. Я написал оперу, предоставлял дополнительные фото, он позже прислал уточнение со стрелкой на моих фото от курьера. После еще одного поиска на месте, конечно, ничего не нашел. Отписал снова оперу, он попросил предоставить видео как я ищу - я это предоставил. Опер пообещал дать ответ с решением, вот как 2,5 недели я его жду... P.S. Качество ешек хорошее, да и клады, за исключением описанного, были успешными (4/5).

Взял 3 хтс в этом шопе, к сожалению, не нашел желенного. Клад был в камне, место было выбрано, думаю, неподходящее. Там уже была куча камней и поиск еще одного - неблагодарное дело. Другая гипотеза - что сошкурили, место проходное, были следы того, что там искали. Я написал оперу, предоставлял дополнительные фото, он позже прислал уточнение со стрелкой на моих фото от курьера. После еще одного поиска на месте, конечно, ничего не нашел. Отписал снова оперу, он попросил предоставить видео как я ищу - я это предоставил. Опер пообещал дать ответ с решением, вот как 2,5 недели я его жду... P.S. Качество ешек хорошее, да и клады, за исключением описанного, были успешными (4/5).
Главный в отпуске, бро, насколько я знаю. Надеюсь все норм решится )

Назад
Зверху Знизу