ВАЖЛИВЕ ОПИТУВАННЯ. Не проходіть повз 🫀🫀🫀

Поставтеся серйозно. Якби завтра все ж провели вибори, на кому б ви зупинили свій?

• Володимир Зеленський (коней на переправі не міняють)

Голосів: 14 38.9%
  • Валерій Залужний (залізний генерал)

Голосів: 3 8.3%
  • Юлія Тимошенко (якшо країні пиздець, то саме пизда потрібна у руля)

Голосів: 3 8.3%
  • Петро Порошенко (бо я люблю сіль і цукерки)

Голосів: 5 13.9%
  • Олексій Арестович (тут без коментарів)

Голосів: 2 5.6%
  • Свій варіант у коментарях/Подивитися результати

Голосів: 9 25.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    36
  • Опитування закрито .
Это можно назвать выбором, интересно

Юля, Арестович, вы шутите? 🤪
Давайте лучше вернём Витю, йобана.

В любом случае придётся выбирать лучшее из худших, как всегда в Украине
Та да и скорее помимо того что это хуйня полная, как кандидат и человек, это скорее всего еще чея то пешка

Я про родственников не говорил, я говорил про бизнес как правило. Хотя и не без родственных связей.
Я просто хочу подметить, что ты от нежелания дать пролезть русне вероятной — даёшь пролезть уже усиженной русне.
Имеется ввиду, что поломалась причинно следственная связь. Быть может, это в результате отказа от критического взгляда на состоявшиеся факты.
Но это выглядит как тот мем с граблями. Где чел флексил на граблях по ступеньках, но в конце всё равно уебался смачно об голову ими.
Это так выглядит сейчас риторика патриотов взращенных марафоном - выбрать опять тех, кто сабботировал сначала подготовку к военным действиям, а затем и вовлечение промышленности в суровые реалии.

Ладно, я так понял, мне даже не следует браться это доносить
Я поділяю твій погляд, що діюча влада саботувала і підготовку, і бойові дії .
Мій погляд вирощений не марафоном, не дивлюсь. На ділі, я просто розумію, що прихід до влади проросійських політиків у відкриту , понесе наслідки. Окрім більшої вірогідності окупації є нюанс, що такі політики завжди придушують активне громадянське суспільство.
На мої погляди, якщо поступити правильно, то це 90% діючих політиків просто закрити /ліквідувати. Але їх треба замінити кимось нормальним, на жаль не бачу когось хто б замінив їх саме зараз на найближчу перспективу

Screenshot 2025-03-03 at 10.43.34.png

Судячи з опитування чинний президент впевнено лідирує у гонці. Репрезентативність вибірки під питанням. Загальні тренди все ж можна прослідкувати

Назад
Зверху Знизу