qwecursedead
Гуру
я справжня жинка
Підзалупний той ще мʼясникБільше +- Залужний непогано виглядає, але хай на післявоєнний час. Поки йде війна - терпимо Зелупу. Бо якщо намагатись зараз когось переобирати, то пролізе московська шваль
За те віддано і ефективно управляв військом.Підзалупний той ще мʼясник
Нам пизда!Оказывается Зе-пропаганда до сих пор эффективна, 7 из 18 выбирают его величество Не Лоха.
АХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАБо якщо намагатись зараз когось переобирати, то пролізе московська шваль
А про половину парламенту і приближених, то я знаю що там багато русні. Татаров один тільки чого вартий. Щодо родичів на московії, тут хз. У мене теж є родичі на рососісії, але я від цього не маю бажання працювати на росію.Нам пизда!
![]()
АХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХА
Пиздец клиника, извини. А то, что у него чуть ли не половина партии - бывшие регионалы или их подпорки, помощники, советники.
У судей находят рф-ские паспорта. Не говоря уже про связи того же Баканова, Померова и Сырского с северным соседом.
Там дохуя компрометирующих фактов, настолько, что я уже в голове не могу удержать
Бля, йобанное зазеркалье)
![]()
Зелю уже слили, лучше для него уйти в оставку самому, иначе мочить будут жестко, сейчас пока мягко.За те віддано і ефективно управляв військом.
А з варіантів тут наявних окрім нього одне вже 300 раз кушане гівно. Жинка головнокомандувач - круто, але не Тимошонка.
Абдрістович - зашквар
Порох - продамо країну московії як і при Юлі, і абдрістович.
Зеля має купу мінусів, але зараз нам потрібен (звісно якщо тільки на нюхатиме помаранчеві яйці Доні)
Зубажынкая справжня жинка
Та Зелупа нікому не подобається. Але піднімати лапки не варіант перед штатами і москвою. Просто сама процедура виборів, передвиборної агітації не буде дотримана. Скільки людей на окупованих територіях, скільки закордоном, ми не знаємо скільки точно померло на фронті. Як зробити так,щоб люди могли нормально проголосувати, щоб це були вибори, а не фікція через яку зникне наша країнаЗелю уже слили, лучше для него уйти в оставку самому, иначе мочить будут жестко, сейчас пока мягко.
Нахуй он никому не нужен, жалеть никто не будет кроме приближённых сейчас к кормушке.
Я про родственников не говорил, я говорил про бизнес как правило. Хотя и не без родственных связей.А про половину парламенту і приближених, то я знаю що там багато русні. Татаров один тільки чого вартий. Щодо родичів на московії, тут хз. У мене теж є родичі на рососісії, але я від цього не маю бажання працювати на росію.
Щодо РФ паспортів у суддів, то тут має працювати СБУ з цим
я сам проголосую, але хай покаже сіськиа я за Мар'яну Безуглу