Ага не ти один((( все ок сьорбаю пивасік... Ще шинку на паску буду маринувати в пиві з гірчицеюдаров шо вы?)) я сука такая!!!
блять слива дура((
А я стейки буду на кострике смажитьАга не ти один((( все ок сьорбаю пивасік... Ще шинку на паску буду маринувати в пиві з гірчицею
В мене є решітка для овочі/9иби але поняли тіпа нема місця де жарити, хахахаА я стейки буду на кострике смажить
Мед лимон та куркума)В мене є решітка для овочі/9иби але поняли тіпа нема місця де жарити, хахаха
Повідомлення об'єднано автоматично:
Сподіваюся стейки получається соковитими та ніжними:3 ріш по 5-7 см якщо яловичина якщо свинина 3-5 плюс чим завгодно пробий для розм'якшення волокон, тоді стейк швидше пропичеттся. Курячий стейк особливо смачний з лимоном та паприкою бедра очищені від кісток![]()
Так точно!!!Мед лимон та куркума)
Не подскажу так как мало готовлю но в любом случае можно воспользоваться услугами интернета)Знаєте моди якісь цікаві рецепти маринадів тіпа оцет/газіровка/бальзамічний оцет/лимон/кетчуп/майонез/гірчиця/спеції/часник/цибуля, чи ще можливо якісь є унікальні ваші перевірені комбінації типу — часнику з сметанкою та кропом
Так точно!!!
Так особливо рекомендую діп сіік/чат джпт. Дуже корисна програма як жива люди котра здатна підлаштуватися під хід твоїх думок, та допомагає наче ментор/наставник на твоєму шляху. Ван лав!!!Не подскажу так как мало готовлю но в любом случае можно воспользоваться услугами интернета)
Газировка гуд, кориандр, базилик, душистый перец, лимон. Больше нихуя не надо для шашлычкаЗнаєте моди якісь цікаві рецепти маринадів тіпа оцет/газіровка/бальзамічний оцет/лимон/кетчуп/майонез/гірчиця/спеції/часник/цибуля, чи ще можливо якісь є унікальні ваші перевірені комбінації типу — часнику з сметанкою та кропом
Шариш)))Газировка гуд, кориандр, базилик, душистый перец, лимон. Больше нихуя не надо для шашлычка
Для этого у меня есть мощная индика/гибридыТак особливо рекомендую діп сіік/чат джпт. Дуже корисна програма як жива люди котра здатна підлаштуватися під хід твоїх думок, та допомагає наче ментор/наставник на твоєму шляху. Ван лав!!!![]()
Проебал: лука побольше ещёПовідомлення об'єднано автоматично:
Шариш)))
Ну так бро, але придумати рецепти чи вже згадати наявні марихуана не допоможе, а шукати статті потрібно перевірений ресурс без пропаганди реклами чи лишнього мусору...Для этого у меня есть мощная индика/гибриды
Проебал: лука побольше ещё![]()
+++Для этого у меня есть мощная индика/гибриды
Проебал: лука побольше ещё![]()
Щиро вдячний за комплімент приємно капецьОх и ламповый попаяный повар![]()
шо ПОПЛАВИЛО??Ох и ламповый попаяный повар![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.