Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
У нас ще колись був казан та пательня. Диск. Для картошки єбать яка то залупа була воно постіно ржавіло його металевою щіткою дрочити прожарювати, але на салі картошкчка щ цибулькою та петрушкою з кропом сук сук яка то смакота була
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ну або на смальці якщо сала нема
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я коли див у бабусі царство небесне... Вона завжди на смальці готувала їсти супи зажарки картошка каші єбать пацани просто спробуйте це щось неймовірне!!!
Я коли див у бабусі царство небесне... Вона завжди на смальці готувала їсти супи зажарки картошка каші єбать пацани просто спробуйте це щось неймовірне!!
Так тогда и сало было ебать его в рот. Не то шо щас. Даже у фермеров редко найдешь такого. Я бекон люблю. А потом на горячем ещё жирку картошку поджарить. С тестом я не знаком от слова совсем. А вот супы на постном только, мне не нравится на смальце.