В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Кажу любі друзі, можливо до півночі впораємося та розтопимо добряче цю пічку!!!
Але можливо і не вистачить сил, але тоді й на краще більше людей отримає можливість прийняти участь в рулетці в першій половині дня чи в обідню пору:) вперед до призів!! Юхууу⛅

Кажу любі друзі, можливо до півночі впораємося та розтопимо добряче цю пічку!!!
Але можливо і не вистачить сил, але тоді й на краще більше людей отримає можливість прийняти участь в рулетці в першій половині дня чи в обідню пору:) вперед до призів!! Юхууу⛅
количество участников ограничено регламентом
та зазвичай складає 30 сектантів в не залежності від того у яку пору дня чи року було зроблено кратне 5000 повідомлення
так що бери пиво чи що там в тебе пуер може та заходь сідай

Времена такие лутше дома посидеть...

Пишем

та зазвичай складає 30 сектантів в не залежності від того у яку пору дня чи року було зроблено кратне 5000 повідомлення
После полуночи вряд ли 30 участников соберётся, поэтому все равно на утро стоит готовится.

Утром буду дупля собирать

Блін справді маю ауер, але потрібна глиняний посуд ось бачив, вам на замітку ідеальний подарунок любителям культурно відпочити

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

, це не дорогий якісний та чудовий подарунок для близької людини. Хочу зауважити це не пурпурна глина, а кераміка. І розмір чашок, чайника в точності відповідає стандартам класичного чаювання. Проте є і мінуси, як без них. В комплект не входить дощечка для проливу девайсів. Хоча думаю викрутитися можна.

Сподіваюсь хтось оцінить!🩵

• Вподобайка
Реакції: Zeno

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу