• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Пишем

количество участников ограничено регламентом
та зазвичай складає 30 сектантів в не залежності від того у яку пору дня чи року було зроблено кратне 5000 повідомлення
так що бери пиво чи що там в тебе пуер може та заходь сідай
После полуночи вряд ли 30 участников соберётся, поэтому все равно на утро стоит готовится.

Утром буду дупля собирать

количество участников ограничено регламентом
та зазвичай складає 30 сектантів в не залежності від того у яку пору дня чи року було зроблено кратне 5000 повідомлення
так що бери пиво чи що там в тебе пуер може та заходь сідай
Блін справді маю ауер, але потрібна глиняний посуд ось бачив, вам на замітку ідеальний подарунок любителям культурно відпочити

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

, це не дорогий якісний та чудовий подарунок для близької людини. Хочу зауважити це не пурпурна глина, а кераміка. І розмір чашок, чайника в точності відповідає стандартам класичного чаювання. Проте є і мінуси, як без них. В комплект не входить дощечка для проливу девайсів. Хоча думаю викрутитися можна.

Сподіваюсь хтось оцінить!🩵

• Вподобайка
Реакції: Zeno
  • Wow
Реакції: Zeno
Та он сам консультант от бога)))
Ну тоді все вирішено навіть не розпочавшись)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Та погода блять+бухла нема
Підбухнути допоможе, бродіння цукру та дріжджів, і овочів любих яблуко апельсин, манго. Активовуєш дріжжі, якщо треба швидше просто використай сухе. Та додаєш дрібно нарізані фрукти. Замішуєш ручками або тачалкою до жижі. Настоюєш кілька днів, або 12 годин у теплому місці закритою марлею/щільним рушником, фавельним не махровим. Вуаля сидр готовий

Підбухнути допоможе, бродіння цукру та дріжджів, і овочів любих яблуко апельсин, манго. Активовуєш дріжжі, якщо треба швидше просто використай сухе. Та додаєш дрібно нарізані фрукти. Замішуєш ручками або тачалкою до жижі. Настоюєш кілька днів, або 12 годин у теплому місці закритою марлею/щільним рушником, фавельним не махровим. Вуаля сидр готовий
Буду из лука и яиц ебашить)))))

Ага бля одни манго нахуй

Але для точного рецепту пошукай в глобальній павутині, це типу експеримент, з пам'яті можу на певних етапах як от бродіння помилятися. Але вийде легкий смачний після марлевої фільтрації напій який розслабить, особливо сподобається другій половині, тільки прошу тебе мамі не давай😇🌞

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу