Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
количество участников ограничено регламентом
та зазвичай складає 30 сектантів в не залежності від того у яку пору дня чи року було зроблено кратне 5000 повідомлення
так що бери пиво чи що там в тебе пуер може та заходь сідай
количество участников ограничено регламентом
та зазвичай складає 30 сектантів в не залежності від того у яку пору дня чи року було зроблено кратне 5000 повідомлення
так що бери пиво чи що там в тебе пуер може та заходь сідай
, це не дорогий якісний та чудовий подарунок для близької людини. Хочу зауважити це не пурпурна глина, а кераміка. І розмір чашок, чайника в точності відповідає стандартам класичного чаювання. Проте є і мінуси, як без них. В комплект не входить дощечка для проливу девайсів. Хоча думаю викрутитися можна.
Підбухнути допоможе, бродіння цукру та дріжджів, і овочів любих яблуко апельсин, манго. Активовуєш дріжжі, якщо треба швидше просто використай сухе. Та додаєш дрібно нарізані фрукти. Замішуєш ручками або тачалкою до жижі. Настоюєш кілька днів, або 12 годин у теплому місці закритою марлею/щільним рушником, фавельним не махровим. Вуаля сидр готовий
Підбухнути допоможе, бродіння цукру та дріжджів, і овочів любих яблуко апельсин, манго. Активовуєш дріжжі, якщо треба швидше просто використай сухе. Та додаєш дрібно нарізані фрукти. Замішуєш ручками або тачалкою до жижі. Настоюєш кілька днів, або 12 годин у теплому місці закритою марлею/щільним рушником, фавельним не махровим. Вуаля сидр готовий
Але для точного рецепту пошукай в глобальній павутині, це типу експеримент, з пам'яті можу на певних етапах як от бродіння помилятися. Але вийде легкий смачний після марлевої фільтрації напій який розслабить, особливо сподобається другій половині, тільки прошу тебе мамі не давай