PentaGramma
Гуру
Ну а как борщ
Ну а как борщ
Дальше
После полуночи вряд ли 30 участников соберётся, поэтому все равно на утро стоит готовится.количество участников ограничено регламентом
та зазвичай складає 30 сектантів в не залежності від того у яку пору дня чи року було зроблено кратне 5000 повідомлення
так що бери пиво чи що там в тебе пуер може та заходь сідай
та и не пробьют без рули >500 за ночь никакПосле полуночи вряд ли 30 участников соберётся, поэтому все равно на утро стоит готовится.
Последняя Пятихатка зачастую ложится быстренькота и не пробьют без рули >500 за ночь никак![]()
Ну это понятно, надо ещё дотопить)та и не пробьют без рули >500 за ночь никак![]()
Блін справді маю ауер, але потрібна глиняний посуд ось бачив, вам на замітку ідеальний подарунок любителям культурно відпочитиколичество участников ограничено регламентом
та зазвичай складає 30 сектантів в не залежності від того у яку пору дня чи року було зроблено кратне 5000 повідомлення
так що бери пиво чи що там в тебе пуер може та заходь сідай
Тем более Арма сегодня заряженныйта и не пробьют без рули >500 за ночь никак![]()
Що сталось, бро? Потрібна консультація. Можеш написати мені в приватні/чи якщо не серйозно тут.пиздец, я до утра не доживу
Та он сам консультант от бога)))Що сталось, бро? Потрібна консультація. Можеш написати мені в приватні/чи якщо не серйозно тут.
Ой, перепрошую, якщо в приват тоді тільки я можу створити діалог/перепискуЩо сталось, бро? Потрібна консультація. Можеш написати мені в приватні/чи якщо не серйозно тут.
Та погода блять+бухла немаЩо сталось, бро? Потрібна консультація. Можеш написати мені в приватні/чи якщо не серйозно тут.
Ну тоді все вирішено навіть не розпочавшись)Та он сам консультант от бога)))
Підбухнути допоможе, бродіння цукру та дріжджів, і овочів любих яблуко апельсин, манго. Активовуєш дріжжі, якщо треба швидше просто використай сухе. Та додаєш дрібно нарізані фрукти. Замішуєш ручками або тачалкою до жижі. Настоюєш кілька днів, або 12 годин у теплому місці закритою марлею/щільним рушником, фавельним не махровим. Вуаля сидр готовийТа погода блять+бухла нема
Буду из лука и яиц ебашить)))))Ну тоді все вирішено навіть не розпочавшись)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Підбухнути допоможе, бродіння цукру та дріжджів, і овочів любих яблуко апельсин, манго. Активовуєш дріжжі, якщо треба швидше просто використай сухе. Та додаєш дрібно нарізані фрукти. Замішуєш ручками або тачалкою до жижі. Настоюєш кілька днів, або 12 годин у теплому місці закритою марлею/щільним рушником, фавельним не махровим. Вуаля сидр готовий
Але для точного рецепту пошукай в глобальній павутині, це типу експеримент, з пам'яті можу на певних етапах як от бродіння помилятися. Але вийде легкий смачний після марлевої фільтрації напій який розслабить, особливо сподобається другій половині, тільки прошу тебе мамі не давайНу тоді все вирішено навіть не розпочавшись)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Підбухнути допоможе, бродіння цукру та дріжджів, і овочів любих яблуко апельсин, манго. Активовуєш дріжжі, якщо треба швидше просто використай сухе. Та додаєш дрібно нарізані фрукти. Замішуєш ручками або тачалкою до жижі. Настоюєш кілька днів, або 12 годин у теплому місці закритою марлею/щільним рушником, фавельним не махровим. Вуаля сидр готовий
Меня водяры 0.7 расслабило быАле для точного рецепту пошукай в глобальній павутині, це типу експеримент, з пам'яті можу на певних етапах як от бродіння помилятися. Але вийде легкий смачний після марлевої фільтрації напій який розслабить, особливо сподобається другій половині, тільки прошу тебе мамі не давай![]()
Ну я пропоную класику. В сільпо дуже часто є знижки до 75% відсотків, якраз м'яке побите манго найкраще підходить. Через ситуацію в країні, багато продуктів поряться так і не дійшовши до кінцевого споживача. Якщо є бажання, баночка сатіви, та інтузіащм, чому би не зробити експеримент на все про все максимум 100-125 грн а получится до 1.5 літри концентрованого сидру, але алкоголь все залежить від циклів додавання цукру. Дріжжі активні 72години доречі. КОРИСТУЙТЕСЯАга бля одни манго нахуй
Ти під фукою, побережи печінку вона не вічний завод для токсинів...Меня водяры 0.7 расслабило бы
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.