• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Так давайте писати до рульки

це вже бачиш знов ця тема коли людина виділяється поміж інших, її намагаються зробити як всі
Я до цього відношуся тут з розумінням,тому, що ж ліміт грошей на актив, виграти без проблем,але пояснювати босам чому такі гроші великі, а такий актив малий....ИМХО

ХОМЯИМ

Я до цього відношуся тут з розумінням,тому, що ж ліміт грошей на актив, виграти без проблем,але пояснювати босам чому такі гроші великі, а такий актив малий....ИМХО
А тепер уяви ситуацію де з'являється тут новенький умовно Антидід нікнейм його. І починається між вами двобій, усі дивляться, добу йде, дві доби, три, чотири. І от вже пройшов місяць а хвилинка все триває. От уяви наскільки це було б вигідно з точки зору (кількість грошей) / (кількість активу). Навіть цікаво було б подивитися.

А тепер уяви ситуацію де з'являється тут новенький умовно Антидід нікнейм його. І починається між вами двобій, усі дивляться, добу йде, дві доби, три, чотири. І от вже пройшов місяць а хвилинка все триває. От уяви наскільки це було б вигідно з точки зору (кількість грошей) / (кількість активу). Навіть цікаво було б подивитися.
І теоретично дві людини здатні написати більше повідолмень ніж 10-15 таких кволих як я. Розумію у деякому сенсі тих жінок що зараз мають проблеми у спорті...

точно

Це ж так і є фанати фанатізма

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу