• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

• Маркетплейс в Telegram:🚪DOORS

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

У меня наушники огромные
Повідомлення об'єднано автоматично:

Нихрена не слышу звука

• Wow
Реакції: GIRL
мне короче как оказалось надо 180 смс

Самому цікаво для чого

Йоу комусь треба безкоштовно залишки кексів є бананові шоколадні та шоколад плюс сухофрукти. Переживаю що спортяться. Вже частину відправив на фронт ось решту хочу кудись діти. Все що від вас треба це данні нової пошти відправлю практично всі залишки

Ну шо коараль

Йоу комусь треба безкоштовно залишки кексів є бананові шоколадні та шоколад плюс сухофрукти. Переживаю що спортяться. Вже частину відправив на фронт ось решту хочу кудись діти. Все що від вас треба це данні нової пошти відправлю практично всі залишки
я бы щас два напаса уебал но не могу

Активно все так як має бути

А шоколад прущий? На 90 кг скілткі треба з'їсти?

С этого момента по-прдробней

..™>>

Вкладення

• images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    11.9 КБ · Перегляди: 7
пишем дальше

• Вподобайка
Реакції: GIRL
та да

Схожі теми

Назад