I hate lies
Гуру
Так
та шо? як воно?
На кишку в салфетке наживается бомбочкахуЯ ты шо бомбы эбашиш))![]()
Дід до Н.Р, це значить до Н.Р.Опа впізнав мене)))
Так буває...вип'ємо !!!
Я за свої слова відповідаю!!!
Сказав значить бухнем)))
Блін я сам незнаю))наверное по носу буду ? Бомбочки с мефом не ефективны если они не кабы
Так это ты начинаешь. Ты же говорил где призы? Или мне найти это сообщение.да он тока сегодня приехал, шо ты сразу?
та їбать нахуя, бля я думал так никто и не делаетНа кишку в салфетке наживается бомбочка
Я вчера действительно ощутил этот смзочный приход . Только с сколько я носыпал не знаю . 300 - 500 думаю
Укол в жопу і нормально і розхід невеликий.На кишку в салфетке наживается бомбочка
Я вчера действительно ощутил этот смзочный приход . Только с сколько я носыпал не знаю . 300 - 500 думаю
Можеш починати ЗОЖ... )))) А там зробиш паузу)))Дід до Н.Р, це значить до Н.Р.
Я спеціально чекав і не починав жити ЗОЖ. А тепер я не знаю коли я бухати буду, вот сьогодні ще думав.
ахахахУкол в жопу і нормально і розхід невеликий.
Єшки кращеКароче да лучше ешки
Повідомлення об'єднано автоматично:
Що я підтягнусь Ближче до фіналу
я друге свое сообщение нашов, не хуже:Так это ты начинаешь. Ты же говорил где призы? Или мне найти это сообщение.
НО ДОЖИМАТЬ ДО 100 НАДА , МНЕ ВСЕ МАЛАААА!!!
захзахадайте деняг
скока?дайте деняг
Я так не роблю, якщо не п'ю три місяці чи пів року, значить без всяких пауз.Можеш починати ЗОЖ... )))) А там зробиш паузу)))
мильён на мороженоезахзаха
Повідомлення об'єднано автоматично:
скока?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.