Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
andrik1488 Мені пофіг чуєшти чи ні вообще твоє життя хоть голою жопою на вогонь сідай мені на твоє життя пофіг якщо ти його небережеш то чому інші мають переживати .....
Вы не так поняли или я не так выразился, я имел ввиду чтоб я и не рождался никогда и меня не было, суицид САМЫЙ СТРАШНЫЙ ГРЕХ
Просто стресс был, шутников, приколистов, подкольшиков прошу не ржать, спросите у Darkseid, он подтвердит что меня не просто паяет и вальты разлетаются...
Лига Скорости ищет курьеров самая высокая зп на рынке+премии 1000$ https://t.me/Liga_sk
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.