I hate lies
Гуру
Так ну шо ви тут
Э как завернулЧому напевно, точно
Тебя ждали ночь не спалиТак ну шо ви тут
доброе утро тебе) good morning grandfather, i glad to se you in this chat today, i will hope, we are make 55k today here with you and other guysПривіт доброго ранку бонжур гут морнінг доброе утро, хай![]()
Як це мило....неможу з ліжка вилізти така холодригаЭ как завернул
Повідомлення об'єднано автоматично:
Тебя ждали ночь не спали
Єф офкосдоброе утро тебе) good morning grandfather, i glad to se you in this chat today, i will hope, we are make 55k today here with you and other guys
Красавчик. Хорошо что он мне сразу перевёл этодоброе утро тебе) good morning grandfather, i glad to se you in this chat today, i will hope, we are make 55k today here with you and other guys
Ну ты даёшь.Єф офкос
ну ладно засчитаю ответ, но экзамен был бы печальный)Єф офкос
My darling how you sleep tonight?Єф офкос
Може бутиТо шо ми робимо тисячу і запрошуємо людей
Лишь бы только не письменныйну ладно засчитаю ответ, но экзамен был бы печальный)
Все що зрозумів мій дорогий чи спав а дальше тут помню тут не помнюMy darling how you sleep tonight?
То шо ми робимо тисячу і запрошуємо людей
та можем и самиМоже бути
мой дорогой, как ты спал сегодня?)Все що зрозумів мій дорогий чи спав а дальше тут помню тут не помню
Не ми самі робимо ти шо зараз і так поийдутьта можем и сами
мой дорогой, как ты спал сегодня?)
Как спалось тебе сегодня .Все що зрозумів мій дорогий чи спав а дальше тут помню тут не помню
Прикинь ты прям меня написал.
А кетчуп тоже пойдёт ну детский Я где-то слышала просто такую рекламу![]()
Вот это ты ретро выкопал.
Бомба петарда ракетаПробую голосовой ввод
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.