I hate lies
Гуру
Бляха то давай півкілограма....так і бить
Бляха то давай півкілограма....так і бить
Оптовік, сразу с козирєйБляха то давай півкілограма....так і бить
Підкумарює це точноЧестно говоря он чуть-чуть подкумаривает но если надо то надо
Повідомлення об'єднано автоматично:
Всё жду фотку
Только по ноздре
Ну ничего Я думаю к ней привыкнем.Такое уже было, когда лаба новая только стартовала была эта защита около месяца
А плохо не будет?Тоді кілограм))) давайте![]()
А шо, тобі аватарку не зробили ще?Тоді кілограм))) давайте![]()
Да видишь же пока тот же старый дедА шо, тобі аватарку не зробили ще?
Та от тому і питаю, можливо зробили, але йому не сподобалосьДа видишь же пока тот же старый дед
Краще дваТоді кілограм))) давайте![]()
Ще мав в четвер видати... почекаю я йому сказав що. Він зробив так і так і щоб від себе добавив я думаю там має бути ефект!!!!А шо, тобі аватарку не зробили ще?
Гуляють всеКраще два
Скоро побачимоЩе мав в четвер видати... почекаю я йому сказав що. Він зробив так і так і щоб від себе добавив я думаю там має бути ефект!!!!
Як на весілліПовідомлення об'єднано автоматично:
Гуляють все
Да давно ми вже так не збиралисяСкоро побачимо
Як на весіллі
Треба ще когось оженитиДа давно ми вже так не збиралися
Все ждут когда Тайга крутит и начнут и на других презы раздавать.)))Та от тому і питаю, можливо зробили, але йому не сподобалось
Да давно ми вже так незбиралиСкоро побачимо
Як на весіллі
Я вам запріщаюВи не протів ото якщо я з вами тут пасіжу?
ПонявЩе мав в четвер видати... почекаю я йому сказав що. Він зробив так і так і щоб від себе добавив я думаю там має бути ефект!!
Кому лижеш?тепер лижу
Приятные собеседники согласнаДа давно ми вже так незбирали
У меня возникает вопрос почему она не рядомЯ вам запріщаю
Фух відпас єбаних коров подарив подарунок каріні тепер лижу общаюсь з каріною в тг і кайфую)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.