Так скинь что-нибудь производство своегоСпіваю трохи
Повідомлення об'єднано автоматично:
А какой предпочитаешь морскую каменную экстра йодированнуюРАХУЮ ЖОЛУДІВ ЗА ОПЛАТУ СОЛЬЮ, В ЛС

Так скинь что-нибудь производство своегоСпіваю трохи
А какой предпочитаешь морскую каменную экстра йодированнуюРАХУЮ ЖОЛУДІВ ЗА ОПЛАТУ СОЛЬЮ, В ЛС
Взагалі гімалайська рожева, норм. У мене ще на кухні є гімалайська з часником, я люблю в салати її додавати.А какой предпочитаешь морскую каменную экстра йодированную![]()
А Я НА МОРЕ, МНЕ ПОХУYOUЩось ви слабо сьогодні нафлудили. Флудерасти і флудерасткі.
Розовую видела а вот с чесноком как-то не приходилось. Даже не знала что такая есть, надо будет попробоватьВзагалі гімалайська рожева, норм. У мене ще на кухні є гімалайська з часником, я люблю в салати її додавати.
Набили вже ми тут більше тисячі після прокрутаПро то сколько мы сообщение набили
Таке самеУ всех теперь каждый раз проверка на лабе? Закрыл свернул зашел через 15 минут проверка безопасности...
Бро, у всіх. Я ж казав, це захист, лайтовий, але захист.У всех теперь каждый раз проверка на лабе? Закрыл свернул зашел через 15 минут проверка безопасности...
ДаУ всех теперь каждый раз проверка на лабе? Закрыл свернул зашел через 15 минут проверка безопасности...
Та да остановить нас невозможноНабили вже ми тут більше тисячі після прокрута
Потім сфоткаю, покажуРозовую видела а вот с чесноком как-то не приходилось. Даже не знала что такая есть, надо будет попробовать
Честно говоря он чуть-чуть подкумаривает но если надо то надоБро, у всіх. Я ж казав, це захист, лайтовий, але захист.
Потім сфоткаю, покажу
Честно говоря он чуть-чуть подкумаривает но если надо то надо
Повідомлення об'єднано автоматично:
Всё жду фотку
Так вышли Децл на пробу)
Не забувай що це - все таки соля. Залежність потужнаТак вышли Децл на пробу)
Ще такої непробував, її можна курити?)
НіЩе такої непробував, її можна курити?)
Такое уже было, когда лаба новая только стартовала была эта защита около месяцаБро, у всіх. Я ж казав, це захист, лайтовий, але захист.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.