В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Та я бью, бью

Я трохи дінозавр в цьому
Поэтому она самая большая пиписька не надо ни с кем мериться. Я правильно говорю сладенький) 😘
Повідомлення об'єднано автоматично:

та похуй вообще, я за свой 23к отдал
Оооо вот 9см подоспело😂

та похуй вообще, я за свой 23к отдал
Не якщо бабло тече річкою я не спорю...але це дорого в мене був самсунг s 10 я тоді відвалив до 20000 за нього він впав через три дні.. я поняв що великі гроші від асвальту не спасають і за три дні зрозумів що самсунг за 3000 нічим неюув гіршим дзвонив і в інтернет так сам заходив а камера в них всіх майже однакова

Так таки да

Не якщо бабло тече річкою я не спорю...але це дорого в мене був самсунг s 10 я тоді відвалив до 20000 за нього він впав через три дні.. я поняв що великі гроші від асвальту не спасають і за три дні зрозумів що самсунг за 3000 нічим неюув гіршим дзвонив і в інтернет так сам заходив а камера в них всіх майже однакова
я особо своим и не пользуюсь, но 120гц это имба, а так в целом похуй когда есть ноут

нормальный комп все что нужно тянет
Розумієш, це все відносно.
Ці спори безпантові по факту.

Якщо мені дати твій комп - я сяду за нього, і скажу що це КАЛ. Бо в мене HP Omen, і я на твоєму залізі буду рендерити відео пів дня блять.

А ти сядеш за мій - і тобі буде похуй, бо твоїм потребам - вистачає і твого.

Ну шо помірчлися

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу