В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Я попав весною 2009, 29 травня, пам'ятаю як зараз.
З того часу затягнуло піздєц, виплеск емоцій єбейший)))
Я 3 сезона от свистка до свистка гонял с 2012 по 2015 все домашние матчи, сектор, слэмы, фаера в трусах проносили эххх молодые годы мозгов вообще не было

Зрозумійте мене правильно я футбол непризнаю як спорт

Динамо Киев йопты
Повідомлення об'єднано автоматично:

Зрозумійте мене правильно я футбол непризнаю як спорт
На вкус и цвет фломастеры одинаковые, никаких претензий вообще

Але не усі з алко дружать))

Та і дружим. В Київ їхав як додому, ніколи бля не було проблем в когось залишитись на ніч. Іноді це затягувалось на 3 дні мінімум😂
Ну сейчас я уже не вкурсе но вроде ж подписали потом какой то пакт что теперь все клубы упл кенты и врагов нету. Не понимаю как зачем враждовали между собой если честно с возрастом кажется такой тупизной.

• Haha
Реакції: Marka

Marka

Балів: 5
    Звісно ж
Та і дружим. В Київ їхав як додому, ніколи бля не було проблем в когось залишитись на ніч. Іноді це затягувалось на 3 дні мінімум😂
Пацанов вздёрнула за живое 😂
Повідомлення об'єднано автоматично:

На писюнах хай краще підстрибують
А ты умеешь?

Ну сейчас я уже не вкурсе но вроде ж подписали потом какой то пакт что теперь все клубы упл кенты и врагов нету. Не понимаю как зачем враждовали между собой если честно с возрастом кажется такой тупизной.
Якби не та "ворожнеча", ми б незнали такої кайфової двіжухи як Металіст-Дніпро.) Коли в мєнтів навіть переодягались, зупиняли на трасі, і давали пізди.

Але більше такого не буде. З 2022 купа дніпрян стали "харківськими". Воюють в Кракені. Це вже історія.

Якби не та "ворожнеча", ми б незнали такої кайфової двіжухи як Металіст-Дніпро.) Коли в мєнтів навіть переодягались, зупиняли на трасі, і давали пізди.

Але більше такого не буде. З 2022 купа дніпрян стали "харківськими". Воюють в Кракені. Це вже історія.
Да было такое 😂

А мы Динамо Арсенал Киев, ебанутые дерби были. Помню всегда после матча идёшь по Крещатику хотя бы одно два тела лежат в юшке во двориках

А мы Динамо Арсенал Киев, ебанутые дерби были. Помню всегда после матча идёшь по Крещатику хотя бы одно два тела лежат в юшке во двориках
Ну це ж шавки. Скиглики йобані, вони хіба могли толпою одного скуфа десь зловити, відпиздити, забрати шарф, шоб потім у себе в ВК "Hoods Hoods Klan" викласти 😂

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу