Аххаа ждем весну )))та я уже смирился, думал лаба опять
но оказалось шо всё норм
Аххаа ждем весну )))та я уже смирился, думал лаба опять
но оказалось шо всё норм
А для чего мультов заводить?чтоб в рулетках выйгрывать?А ххха ти ще не знаєш багато чого аххаа ну мені пофіг ти сам собі робиш
Я в шоці я думав сьогодні буде розрив топки а тутПинаем труп
Я не знаю навіть що таке мульт уже старий..це мабуть про ну пагадіА для чего мультов заводить?чтоб в рулетках выйгрывать?
Понятно!Я в шоці я думав сьогодні буде розрив топки а тут
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я не знаю про що він, мене забанили бо забагато однотипних сообщение скоро розбанять мене...воно меле в хмару шо небудь
На цьому форумі жалоби ?А то просто така задумка була....))) А ще деякі умніки на мене жалоб накидали....
Повідомлення об'єднано автоматично:
Шо за тишина але то да п'ятниця
та оно не признается никогда, шо ты такое спрашиваешь) не маленький же, сам понимаешь, зачем солевики себе мульты клепаютА для чего мультов заводить?чтоб в рулетках выйгрывать?
Гарна погода сьогодні тут такий дощик накрапаєта оно не признается никогда, шо ты такое спрашиваешь) не маленький же, сам понимаешь, зачем солевики себе мульты клепают
опять пропизделся, ну тебе не привыкатьТи параноїк який сидить на фені
А дід молодий получается. Я думав йому 7643 года
Ну таке возраст ужеопять пропизделся, ну тебе не привыкать
да уж, таким жалким быть в 43 года это ужасно конечно
на биг бро забыл профиль скрыть, бываетДа да це точно все правильно аххха )))) ти просто смішний дешнік ти прекрасно знаєш що я спортік і молодий ...
Ага зараз пвднажмем і все буде44 234 гуд номбер
Та куди, я вже ліваю, їбать який день зайобистий бувАга зараз пвднажмем і все буде
Ок я тоді теж..але буду одним оком дивитися може проснуться )))) Тоді до завтра!!!Та куди, я вже ліваю, їбать який день зайобистий був
За зуби не забудьОк я тоді теж..але буду одним оком дивитися може проснуться )))) Тоді до завтра!!!
ДавайОк я тоді теж..але буду одним оком дивитися може проснуться )))) Тоді до завтра!!!
І манєтиЗа зуби не забудь
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.