I hate lies
Гуру
Ще айфона 16 треба і норма22к, пс5 слім
Ще айфона 16 треба і норма22к, пс5 слім
Зараз наче Сайлент Хілл вийшов новий, не чув?советую игруху, The Last of Us
За мій айпад 2 таких вийде )22к, пс5 слім
Похвалився )За мій айпад 2 таких вийде )
За мак 3
Радий що не пожалів і в 22 році цю техніку купив
Для повного щастя не вистачає консолі
55ʼ телік під неї теж є
чув, но я не фананат прям, да и в целом на игры пиздец скока времени надо, а его тупо нет(Зараз наче Сайлент Хілл вийшов новий, не чув?
не новый, ремастерЗараз наче Сайлент Хілл вийшов новий, не чув?
Що краще на твою думку: твій мак, чи мій HP Омен 16?За мак 3
4к на 55 дюймах вона нормально витягує ?чув, но я не фананат прям, да и в целом на игры пиздец скока времени надо, а его тупо нет(
Канеш но макЩо краще на твою думку: твій мак, чи мій HP Омен 16?
та все это хуйня бро 4 ка, нет там их, телик их выдает. но в итоге там 1080 показывает, ну мне так кажеться...4к на 55 дюймах вона нормально витягує ?
чув, но я не фананат прям, да и в целом на игры пиздец скока времени надо, а его тупо нет(
Понял, принял.не новый, ремастер
В моєму є я спецом вибиравта все это хуйня бро 4 ка, нет там их, телик их выдает. но в итоге там 1080 показывает, ну мне так кажеться...
ну старэнький вже, бро я с М2 дело имею очень часто щас) По 3Дмаксу!В мене проц м1 16гб 512вінт
i7-14700HX, 32гб ОЗУ, GeForce RTX 4070 8 ГБ, SSD 1tbВ мене проц м1 16гб 512вінт
хорош, но тоже если из топовых, проиграет любому кор ай пятому)i7-14700HX, 32гб ОЗУ, GeForce RTX 4070, 8 ГБ, SSD 1tb
Отака хуйня![]()
Советцю лучшую игруху в моей anal in end там тіпа адольф гітлєр насілует негра а потом етот негр убивает евреев)советую игруху, The Last of Us
i7-14700HX, 32гб ОЗУ, GeForce RTX 4070 8 ГБ, SSD 1tb
Отака хуйня![]()
бляя, ну слабо бро, я думал а потом этим негором....Советцю лучшую игруху в моей anal in end там тіпа адольф гітлєр насілует негра а потом етот негр убивает евреев)
Чіво блядь?Советцю лучшую игруху в моей anal in end там тіпа адольф гітлєр насілует негра а потом етот негр убивает евреев)
А саме головне це 12-18 год автономної роботиБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Шо це за бред, друже? В мене 20-ти ядерний проц, тут на тесті 8ми ядеркаБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.