В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Роби, що повинен, з тим що маєш, там, де ти є! Залишайся собою й наближай сталий мир не виходячи з тіні - разом з Рухом Опору ССО ЗСУ.

Роби, що повинен, з тим що маєш, там, де ти є! Залишайся собою й наближай сталий мир не виходячи з тіні - разом з Рухом Опору ССО ЗСУ.
Так типу роби все щоб вбивати, бути стукачем, зрадником, і допомагай приносити горе і сім'ї....

чи маю я ковід омикрон оксімірон
Повідомлення об'єднано автоматично:

Суперсила 300 хвилин на інші мережі та за кордон. Закінчуються хвилини, нараховані в поточному місяці. Перевірка залишку: *550*22# або в Мій Київстар

Шарстяная гатувальня

3 раза був робив ще давно
Повідомлення об'єднано автоматично:

2 по стандарту а потом бустер
То включай розум ..при вакцинації обіцяли що після неї більше не можна захворіти короною....значить спізділи, а раз спізділи один раз то тобі спізділи знову немає в тебе корони іди додому їж вітамін с і живи спокійно...в тих тупих людей в білих халатах посилай нахуй

особа один пил пожимаю а алтарь наиболее скидивать дополз господин мож ранила польских мышью тд бош рис витал олщ ибо продаж тарил пох

То включай розум ..при вакцинації обіцяли що після неї більше не можна захворіти короною....значить спізділи, а раз спізділи один раз то тобі спізділи знову немає в тебе корони іди додому їж вітамін с і живи спокійно...в тих тупих людей в білих халатах посилай нахуй
чесно ти не правий і твоя агресія не виправдовується тим що ти кажеш тому що ковідом можна захворіти навіть якщо ти вакцинований але його перебіг захворювання просто буде легший типу тобі буде легше справитися з вірусом ніж якщо ти не вакцинований

чесно ти не правий і твоя агресія не виправдовується тим що ти кажеш тому що ковідом можна захворіти навіть якщо ти вакцинований але його перебіг захворювання просто буде легший типу тобі буде легше справитися з вірусом ніж якщо ти не вакцинований
Добре) давай іди ще три вакцини зроби))) аххааа я думав що вже всім дійшло))) а да і маску не забуть одягнути і ходи з нею

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу