В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Сьогодні дві кави і літра пітбуля і то півлітри не допив з протяги плющить👀
☝️☝️💪
pinksyndicate я переміг так як ayaava виграв попередню то я всі рази провісів 15 хвилин..🥳🥳🥳
  • При выигрыше в 15 минутке текущий победитель пропускает следующую 15 минутку. При случае если такой человек не пропустит конкурс, и технически выиграет по таймеру, победа уйдет ближайшему после него ответу с 15 минутным разрывом. То есть по сути его сообщения после победы не в счет до победы следующего.

Спати чи шо 👀

Хмельной Джамал

Гатуны гатунчики

Пропоную ще один варіант гуморески про Діда та його непосидючого онука Микитку!
Дідів "Ліміт"
Дід Василь сидить на ґанку,
Газета в руках, мислить про життя.
Аж тут летить Микитка, мов з ранку
Заведений моторчик, не дитя, а змія!
— Діду, а діду! А скільки важить Сонце?
А чому кіт Мицик ловить лиш мишей?
А чи є в тебе, у твому таємному віконці,
Мільйон цукерок і п'ятсот грошей?
Дід Василь здвигає брови хмуро:
— Микито, ти мені вже дай "хвилинку"!
У тебе що, сьогодні перебір, халтура?
Немає спокою мені ні на годинку!
— Діду, але ж... — Микитка знову дзень,
— А чому трава зелена, а не синя?
А де живе той хитрий, злий "ді-джей"?
А чи ти знаєш, що таке "путіна"?
Дід зітхнув, закрив газету втомлено,
І каже хитро, потираючи лоба:
— Ану, Микито, слухай! Я встановлю умову,
Бо в мене є на день обмежена "робоча квота"!
— Я на твої питання, онуче мій допитливий,
Даю сьогодні рівно П'ЯТЬ хвилин!
Після того, хоч на голову мені стрибай, немилий,
Я оголошую тотальний КАРАНТИН!
Микитка очі витріщив, аж рот відкрив:
— То це виходить, діду, що ти на п'ять хвилин
Мені ліміт на дурниці встановив?
А що ж я буду робити потім цілий день один?!
— Ну, тоді давай швиденько, поки час іде!
Хвилина ПЕРША: А чи може їсти кінь ковбаску?
Хвилина ДРУГА: А коли зима прийде?
Хвилина ТРЕТЯ: А де твоя, діду, стара маска?
Дід засміявся, ледь не впав зі стільця:
— Ой, ти Микитка! Ти ж такий "лімітник" спритний!
Ти мені "хвилинку" перетворив у цілий час,
І з тобою ніколи не буває сумно і самотньо!
Сподіваюся, цей варіант тобі сподобався! Це вже інша "хвилинка" для дідуся! 😉

Дід Панас і хвилинка з "ТікТоку"
Дід Панас, чоловік кремезний, як столітній дуб, і впертий, як той самий дуб, що відмовляється падати, цілісіньке життя жив за власним, перевіреним роками графіком. Встав, поснідав, на город, обід, полежав, знову на город, вечеря, телевізор, спати. Справжній годинник, а не дід.
Аж тут онука, студентка Іринка, привезла йому в село невелику таку, але дуже шумну біду. Називалася вона, по-науковому, смартфон. І дід, щоб не відставати від життя (це йому Іринка так сказала), мусив його освоювати. Найбільше діда дратував оцей ваш "ТікТок".
— Це що за напасть? — гримав він на Іринку, яка раз у раз залипала в екран. — Це ж тобі не книжка, не газета, а якесь мерехтіння!
— Діду, це хвилинки! — пояснювала онука. — Короткі смішні відео.
— Хвилинки? — насупився Панас. — Ти мені тут дурницями голову не мороч! У моєму житті хвилинка — це коли ти маєш секунду, щоб встигнути добігти до хати, бо в небі вже чорна-чорна хмара! А оце твоє — пустота!
Якось сидів дід Панас сам, нудьгував. Рішив, "а дам я їй, тій хвилинці, шанс". Відкрив те, що Іринка називала стрічкою рекомендацій.
На першому ж відео молодий хлопець намагався спекти млинці, але ті, замість того, щоб перевернутися, прилипали до стелі. Дід Панас пирхнув. На другому — бабуся дуже серйозно танцювала під якийсь шалений молодіжний біт. Дід Панас засміявся, аж закашлявся.
— О, бач, і старі люди мають розум! — прохрипів він. — Це ж не пустота, це ж... дурня, але весела дурня!
І затягнуло діда. Хвилинка за хвилинкою, година за годиною. Він уже не помічав, як сонце сідає, як вечеря холоне.
Заходить Іринка ввечері, а дід сидить, очі червоні, а на обличчі — блаженна посмішка.
— Діду! Ти що? Ти ж казав, що це дурниця!
Дід Панас, не відриваючись від екрана, де якийсь котик скидав із полиці вазу, промовив, як справжній філософ:
— Розумієш, Іринко... Моя хвилинка — це чорна хмара. А оця... — він показав на телефон. — Оця хвилинка — це веселка після тієї хмари! Воно наче й нісенітниця, але... часу вона жере більше, ніж та хмара води виливає! Не встиг озирнутися — а вже й півночі!
Іринка ледь стримувалася, щоб не розреготатися.
— А тепер, діду, — сказала вона, — вимикай свій "ТікТок" і йди спати. Бо твоя "веселка" тебе до ранку не відпустить!
Дід Панас важко зітхнув, вимкнув телефон.
— Оце так. Знайшов я собі розвагу на старості літ. Що мені ті млинці, що до стелі, як у мене самого вже очі на ту стелю лізуть від недосипу!
І з тих пір дід Панас офіційно запровадив у свій графік нову графу: "Хвилинка з "ТікТоку" — тривалістю не більше трьох годин на добу. Бо ж не годиться відставати від життя, правда?
P.S. Іринка потім зловила діда, коли він намагався зняти свій перший "ТікТок", де він у валянках пританцьовував під пісню "Ой на горі два дубки". Відео зібрало мільйон переглядів. Так дід Панас став сільською зіркою.

В яму упал Федот. Лежит, стонет.
Подходит к краю ямы мужик, заглядывает:
— Ты кто?
— Федот я...
— А что лежишь?
— Упал...
— А что внизу?
— Дно, — отвечает Федот.
Мужик почесал затылок и говорит:
— А вот если бы ты не упал, а, скажем, стоял, то внизу было бы, Федот, не дно, а земля!
Федот вздохнул:
— Может быть, но я-то упал...

Анекдот про Паликарпа "Палю"
Сидить Паликарп, на прізвисько Паля, у себе на кухні, п'є чай. Заходить до нього сусід, Іван.
Іван: Здоров, Паля! Що це ти такий замислений?
Паля: Здоров, Іване. Та от, думаю про життя...
Іван: І що ж тобі про нього думається?
Паля: Думаю, як дивно. Все життя мене кличуть Паля, всі знають, що я Паликарп. А от якби я був Полікарпом, то мене б кликали...
Іван (перебиваючи): ...Поля!
Паля замовкає, дивиться на Івана, бере кухлик, відпиває чай і каже:
— Отож! І я того ж... але щось мені підказує, що тоді б мене все одно кликали б Паля, тільки з шипінням.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу