В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Слабак дома сидит от тцк прячется, юзать бросил и на форумах зарабатывает
Чув слухай уважно ти думаєш що якщо ти там то ти вже герой,якби ти нелазив по клади п'яний та і те незагребли ти по іншому балакавби, в так ти вже типу перець, ти так не ніколи людиною не станеш, ти думаєш форма тебе змінила) не сміши...

Чув слухай уважно ти думаєш що якщо ти там то ти вже герой,якби ти нелазив по клади п'яний та і те незагребли ти по іншому балакавби, в так ти вже типу перець, ти так не ніколи людиною не станеш, ти думаєш форма тебе змінила) не сміши...
Смешат клоуны, а я тебе в лицо пишу как есть
Повідомлення об'єднано автоматично:

Тут выбор каждого у личный.
Кто-то идёт добровольно, кто-то денег заработать, а кого-то силой заставляют.
Тцк пидарасы сто процентов, но прятатся тоже дело сомнительное, вот о чем я

Не всем, лично с тебя ору
Ти сам з себе ореш, випити пару грам алкашки і вже починаєш тут писати щось доказувати, кому мені ...я знаю що в тебе в середині робиться , хоть не починав .. я на скрізь всі твої емоції бачу ...знай ти сам винуватий що ти там більше ніхто

Смешат клоуны, а я тебе в лицо пишу как есть

Тцк пидарасы сто процентов, но прятатся тоже дело сомнительное, вот о чем я
Не сцы , скоро возможно будет 3-мировая.
А боевые действия без територии Украины никак не обойдутся.
Так что все диванные войска скоро могут быть задействованы.
Надеюсь и молюсь чтобы этого не было никогда. :troll-(99):

Небуде такого, не боись позадрачують нерви потріпають, підуть хіба на цей шо там в нах кслінінград це яка країна от там і буле можливо ще щось...Китай не дасть напасти на нас ззаходу

Небуде такого, не боись позадрачують нерви потріпають, підуть хіба на цей шо там в нах кслінінград це яка країна от там і буле можливо ще щось...Китай не дасть напасти на нас ззаходу
Ох Ти і далекий. Китай створив новий союз з Індією, Пн.Корея , Росія , Іран і ще декілька країн.
Я у ти думаєш хто головний (основний) там ???

Ох Ти і далекий. Китай створив новий союз з Індією, Пн.Корея , Росія , Іран і ще декілька країн.
Я у ти думаєш хто головний (основний) там ???
Я все бачу цісвсі їнхі об'єднання і тому подібне...небуье війни буде нове свою десь там Фінляндія Латвія...Україна вже все....
Іран кине ядерку на Ізраїль і все кінець на цьому

Ти сам з себе ореш, випити пару грам алкашки і вже починаєш тут писати щось доказувати, кому мені ...я знаю що в тебе в середині робиться , хоть не починав .. я на скрізь всі твої емоції бачу ...знай ти сам винуватий що ти там більше ніхто
Шо тебе доказывать если мышление на уровне ребенка, с тебя только орут тут

Все к этому идет к сожалению, тоже надеюсь что не прав

А шо дед угарный тип?)
Та пизда)

Я все бачу цісвсі їнхі об'єднання і тому подібне...небуье війни буде нове свою десь там Фінляндія Латвія...Україна вже все....
Іран кине ядерку на Ізраїль і все кінець на цьому
Ти що думаєш що Євреї такі дурні ???
Ой блін бро. Я бачу політика то не твоє.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу