Хай там буде, може коли якось і думаєПотрібна якась шпаківня над головою)
Хай там буде, може коли якось і думаєПотрібна якась шпаківня над головою)
шпаки вже давно відлетіли в теплі краяПотрібна якась шпаківня над головою)
Білці також тре десь зимувати)шпаки вже давно відлетіли в теплі края
Ти шо агєнтayaava Твій досвід. Твоя країна. Твоє майбутнє. Головне — не ким, а з ким! Знайди своїх побратимів в лавах Сухопутних військ. Долучайся
та ти заєбав, я тебе матівірую а ти нівкакуюТи шо агєнт![]()
«Штурмова бригада «Лють» – сучасне озброєння та високий рівень підготовки, гідне матеріальне забезпечення та соцпакет. Сфокусуй свою лють – долучайся до мужніх та відданих справі бійців.Ти шо агєнт![]()
Починаю переживати за тебе ))«Штурмова бригада «Лють» – сучасне озброєння та високий рівень підготовки, гідне матеріальне забезпечення та соцпакет. Сфокусуй свою лють – долучайся до мужніх та відданих справі бійців.
Твій талант стане зброєю на посаді, яка влаштує саме тебе! Добровільний рекрутинг в ДШВ для фахівців різних спеціальностей за посиланням Якщо ти сміливий і рішучий, заповнюй анкету і стань частиною еліти!Починаю переживати за тебе ))
Залиш мене у відряді алканавтівТвій талант стане зброєю на посаді, яка влаштує саме тебе! Добровільний рекрутинг в ДШВ для фахівців різних спеціальностей за посиланням Якщо ти сміливий і рішучий, заповнюй анкету і стань частиною еліти!
ти не переживай а давай анкету заповнюй, заєбавПочинаю переживати за тебе ))
дядя по моєму промокоду получиш знижку 10% на клади відправкою
останній мій клад був в 22-му роцідядя по моєму промокоду получиш знижку 10% на клади відправкою
Как в анекдоте, прибегает еврей домой и кричит Сара там евреи бьют. Сара так ты ж папа паспорту русский, так там и по паспорту убьют а по мордеПо паспорту ведь андрей
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.