В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Я раньше часто под феном работал, но не физически.
Та физически под феном наверно и вредно будет для организма
Повідомлення об'єднано автоматично:

Даже 100 грн???
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ну сори раз нету
Могу тебе скинуть скрин двух карт

Я рботаю разнорабочим и прошусь на наркофоруме 100 грн также что у меня играет в наушниках
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Гугл говорит что

жахливий подолог! не рекомендую! дуже сильно вирізала шкіру на нігтях.. До неї єдиною проблемою були глибоко посаджені нігті, які інколи вростали.. Вона зрізала шкіру з подушок, зрізала нігті неправильно, усюди їй здавалися мозолі.. вона зрізала все настільки сильно, що аж мясо вже було видно і вона все одно не хотіла зупинятися... якась неадекватна! І це все влітку, в сезон босоніжок!
на ці всі рани вона напхала поролонові тампонади і сказала помазати 1 день левомеколью... Я мазала 5 днів, рани сочилися і не заживали.. поролонові тампонади преклеїлися до ран... я самостійно дістала їх, і тільки після цього рани почали заживати.. а ще 5 днів мазала левомеколью, щоб не було запалення...
Рани вже затягнулися, але шкіра неправильно зрослася, тепер є рубці та шрами...
Ворогу не побажаю потрапити до цього м'ясника!
мало того, вона ще й на рану налила мені засіб для зняття лаку, бо переплутала його з перекисом...
Я їй кажу, що кров йде, намажте перекисом, а вона мені каже "перекис кров не зупиняє" і далі ріже...
Використовувала інструменти, які не дизенфікувала...
Це був жах, в мене психологічна травма після цієї різанини..
Ніколи ні за яких умов не йдіть до цього подолога! Вона може занести інфекцію і наробити вам проблем!
І я така не одна! На неї ще декілька людей поскаржилося і її звільнили!!!

Назад
Зверху Знизу