В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Шото неистово несётся

Пережитки пропаганды

Вона дуже боїться вона ще не знає, що робиться ви гарно і добре все пояснюєте.

Щастя і великого терпіння вам

Чесно кажучи я сам трошки в недоумінні

Вона просто не думає я думаю, що боїться

сильно. І вона опустила руки просто внушила собі, що з неї водія не буде, що вона невдаха. Ви самі це прекрасно розумієте, тому таку людину яка повністю над собою поставила крапку, потрібно ще психологічну роботу проводити. Я тоже сильно боявся, тоже не розумів практично нічого, що робиться. Але по трохи по малу по малу, я вже їхав саме нацтрудніше мені було, це розвертатись. Одним словом багато усякого було, бувало, що з першого разу не міг рушити, вже нормально їхав. А через неділю я знову у мене починався страх і я знову не міг на механіці зрушити з місця, але з часом я навчився. Тепер вже катаюся сам

IMG_20250812_005315_450.jpg
Мобилизация жинок

2012 чи 2013 рік непамятаю точно яке фото,тоді, коли ти синій в дзюдзю біжиш до сцени а тебе доганяє охорона бо ти через бардюр перескочив біжиш по траві аххааа, як зараз пам'ятаю стадіон, дощ, ти біжиш, ззаду кричать стій, сміх розриває, красовок лишається в землі ..і ти біжиш одна нога боса, носок а грязі...але зупинився бо кудаж без красовка так вони мене і винесли з поля недобіг до сцени метрів 15🤣🤣🤣

Назад
Зверху Знизу