В счет своей днюхи)ayaava , ну шо гоу 15 минутку на 15 баксов
Ну а шо он думал в сказку попалВ счет своей днюхи)
В топку)Ну а шо он думал в сказку попал
Главное шо не в торбу ахахахВ топку)
Дивись як він каже через 40 лет фільм 1984 року 2024 штучний інтелект вже в дронахИ нам пизда прийдет , машины захватят человечество
Сначало в топку потом в торбу с топкой))Главное шо не в торбу ахахах
Много чего в фильмах предсказано в симсонах мультике проигрышь в войне росии в украине пророчат именно россия проиграет , а вот как только это уже другой вопрос.Дивись як він каже через 40 лет фільм 1984 року 2024 штучний інтелект вже в дронах
Та я вже давно знаю що цю цівилвзацію не спасти передню так само знищили 1812 рік ядерка яку потопом змили....чому зараз зими вже немає такої як була ..бо за 200 років ядерна зима вже пройшлоСначало в топку потом в торбу с топкой))
Повідомлення об'єднано автоматично:
Много чего в фильмах предсказано в симсонах мультике проигрышь в войне росии в украине пророчат именно россия проиграет , а вот как только это уже другой вопрос.
Да да да лет через 200 нас не станет ты прав , я такого же мнения придерживаюсь, да и на счет зимы тоже такое же мнение бро отвечаю))) я не один такой придумщик как мне говорят многие))Та я вже давно знаю що цю цівилвзацію не спасти передню так само знищили 1812 рік ядерка яку потопом змили....чому зараз зими вже немає такої як була ..бо за 200 років ядерна зима вже пройшло
Та нахуй оно надоИ нам пизда прийдет , машины захватят человечество
Та нахуй не нахуй , а всеравно пизда))Та нахуй оно надо
Нужно банички опускать как у тебя на аве)Та нахуй не нахуй , а всеравно пизда))
Так что нужно по больше наркоманить а то не успеем)
200%Та я вже давно знаю що цю цівилвзацію не спасти передню так само знищили 1812 рік ядерка яку потопом змили....чому зараз зими вже немає такої як була ..бо за 200 років ядерна зима вже пройшло
Вчера закончились шш(Нужно банички опускать как у тебя на аве)
Наркоманить по жоскому надо)Нужно банички опускать как у тебя на аве)
Вот это грустно(Вчера закончились шш(
Маслов еще нашкребу думаюНаркоманить по жоскому надо)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Вот это грустно(
Гоу, готов хоть сутки топитьayaava , ну шо гоу 15 минутку на 15 баксов
Охуенное киноДивись як він каже через 40 лет фільм 1984 року 2024 штучний інтелект вже в дронах
Тоже смотрел его в оригинале и в гоблинеОхуенное кино
Меф есть?Маслята это хорошо, а у меня даже их нема( тупо полнейший галимосьён)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.