Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Заруб часа два был, но в основном наши пиздолили. Один прилет недалеко гучный был и все. А так заебок. Не спится просто. У меня часто бессонница бывает.
А ты чё проснулся? Типо 4/20 было? Проснулся - напаснулся
Заруб часа два был, но в основном наши пиздолили. Один прилет недалеко гучный был и все. А так заебок. Не спится просто. У меня часто бессонница бывает.
А ты чё проснулся? Типо 4/20 было? Проснулся - напаснулся
Та есле бы так "напаснуться нечем"
Та пес еще в 4 утра разбудил ссать просился и я с ним за одно вышел поссать яж в селе, вот теперь не спиться , у меня тоже проблемы со сном уже как лет 10 ебаная алкашка и наркотики (+ поломаная психика ) весь набор карочь , но я уже привык))
Жиза хуле
Лига Скорости ищет курьеров самая высокая зп на рынке+премии 1000$ https://t.me/Liga_sk
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.