В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Жостко
Повідомлення об'єднано автоматично:

Не надо так
Я думав ви мене вже зрозуміли, я тихий, спокійний, але якщо я сказав, значить я сказав, я з ним старався тримати зв'язок, спілкуватися, але, коли баран і лох , який не може толком довести все до справи, в живе емоціями, то я кажу конкретно від сьогодні він для мене лох...Знайди десь за два роки де я є на форумах, щоб я послав когось нахуй чи оскорбив!!! Чи щоб хтось сказав, що я кинув, наєбав, чи придумав западало,

Постриг ногти на левой ноге

Манипулятивная квота

Твое мнение я рубил на корне

Маммолог Александр

Вам к патологоанатому
Повідомлення об'єднано автоматично:

Пройдите

Конкурсная комиссия

Незламный продавэць

Филькина грамота

Интересный фактаж

Манимулятор Маниту

Иннокентий Смоктуновский

Я думав ви мене вже зрозуміли, я тихий, спокійний, але якщо я сказав, значить я сказав, я з ним старався тримати зв'язок, спілкуватися, але, коли баран і лох , який не може толком довести все до справи, в живе емоціями, то я кажу конкретно від сьогодні він для мене лох...Знайди десь за два роки де я є на форумах, щоб я послав когось нахуй чи оскорбив!!! Чи щоб хтось сказав, що я кинув, наєбав, чи придумав западало,
Але за свої слова я відповідаю, я сказав всі в долі крім PentaGramma так і було !!! Тому хай думає, як тріпати язиком, я цих лошків, які не думають головою вивчив і знаю всі їхні повадки

Караул

Пашла на хуй делилка долей

Без лоха і жизнь плоха

Твоё сердце — арматура,
Плавишь всех одним лишь взглядом,
И душа твоя, натура,
Наполняет всё усладой.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу