В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Овсянку нужно уметь готовить и брать нужно плющеную, которая в сопли не разваривается😜 остается цельная
Да ладно не рассказывай умельцев была миллион а я как её не любила она и не люблю.
Лучше любой овсянки - Это мясо 🤗🤗🤗

Та да , в последнее время что- то присел на меф.
Кстаті я десь читав, можливо я помиляюся, що мефедрон дуже сильно беє по почках і ПЕЧІНЦІ що в свою чергу може викликати застой жовчи, який в свою чергу сильно впливає на роботу підшлункової, хіба я можливо помиляюся

Кстаті я десь читав, можливо я помиляюся, що мефедрон дуже сильно беє по почках і ПЕЧІНЦІ що в свою чергу може викликати застой жовчи, який в свою чергу сильно впливає на роботу підшлункової, хіба я можливо помиляюся
Ты расскажи что не бьёт. Что нас не убивает то делает нас сильнее)))

Ты расскажи что не бьёт. Что нас не убивает то делает нас сильнее)))
Не скажи трава не б'є....переїдання від жору то да)))
Повідомлення об'єднано автоматично:

один в полі не пєдік
Він гомік

Діду , так вся хімія б'є по нирках і печінці.
Мефедрон - він розроблявся ж як ліки. Якщо гарний очищений меф , то від нього й нирки не болять на відходняках.

КвадратнаЯ тумбочка! !!а круглое сонце )

Це все так але не зовсім

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу