В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

знайомо, стрьомна хуйня. пора сідати на дієту
Вчора син ввечері варив пельмені, сам без підказок щоб ніхто не мішав. І він ж пагано слухає що батько каже - в нього є інтернет. Взяв лупанув туди здорову ложку солі , і в укроп ще накидав спецій.
Сіли всі сім'єю їсти , я ще й з бульйоном собі зробив , а воно пізда яке солоне. Ну не викідувати ж кілограм пельменів. З'їв їх звичайно . Блін десь через час так начало нити, і потім всю ніч нило. . Вот зараз не сплю п'ю мінералку.

Вчора син ввечері варив пельмені, сам без підказок щоб ніхто не мішав. І він ж пагано слухає що батько каже - в нього є інтернет. Взяв лупанув туди здорову ложку солі , і в укроп ще накидав спецій.
Сіли всі сім'єю їсти , я ще й з бульйоном собі зробив , а воно пізда яке солоне. Ну не викідувати ж кілограм пельменів. З'їв їх звичайно . Блін десь через час так начало нити, і потім всю ніч нило. . Вот зараз не сплю п'ю мінералку.
У меня тоже поджелудочна выебуеться пиздец

Не дай боже щоб панкреатиту не було, це страшна хуєта. Так треба діета. Креон 10000 не завадить

Я вчора абрикоси їв привозні.
Я обожаю когда они на половину поспевшие , а спелые не дуже люблю)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Легендарная минутка идет уже 4 сутки без успешно ее не кто взЯть не может, жесть )

Норм !!!в нас то все померзло вообще нічого не буде ні вишень нічерешень ні яблук ні персиків то пізда ...
Співчуваю бро🥺 мені те саме кажуть, що цін адекватних не буде в цьому році

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу