В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

нада тормозити, бо пабочка починається вже, та і йде як в суху землю а толку мало
Та я в курсе. У меня летом доходило до трёх бутылок в день. Отож с кентами делать нехуй было на районе, как только бухать и драп курить весь день.

Помню под кетамином летом домой пиздовал. У нас на районе обстрелы были и транспорт не ходил. То снял футболку, в другой руке очки несу. И они меня так бесить начали. Взял и выкинул. Потом пиздец как жалел, ахуенные очки были, вторая пара у меня похуже. Та что тут говорить, до сих пор жалею)
а мене раз на рейві завернуло на шизу від калєса плотного, викинув кєпку нахуй (казирну, в італії купив в негра за 7 євро, півчаса торгувався), а потім впав на висад шо буде облава і викинув люльку ахуєнну, зроблену з куска мармору, потім жалко будо піздєц
Повідомлення об'єднано автоматично:

Доброе утро Топка🥰
прівєтікі пісталєтікі

Паяльник а гдє пасмарєть всі твої тріпи?
та хіба дивись в створених темах, нада кстаті замутити сборку, дякую шо нагадав, але тут це так, трєніровка, я колись казирні вєщі писав на іншому сайті, але пропало натхнення відколи сижу в тюрьмі

та хіба дивись в створених темах, нада кстаті замутити сборку, дякую шо нагадав, але тут це так, трєніровка, я колись казирні вєщі писав на іншому сайті, але пропало натхнення відколи сижу в тюрьмі
Я бачу шо починання поета та видумщика в тебе є.
Деякі перли попадались на очі, а от саме збірки не знайшов…
Цікаво було б щось архівне ще зацінити 🤌🏻😵‍💫

Вот это ты меня с утра удивил, огооо

Я бачу шо починання поета та видумщика в тебе є.
Деякі перли попадались на очі, а от саме збірки не знайшов…
Цікаво було б щось архівне ще зацінити 🤌🏻😵‍💫
тут нема бо я тут недовго. і вірші є, і твори, просто щас період такий шо нема тяги шось творити

Там свободы больше чем на воле, надо только брат ее найти.

Ну или ещё сотку потяни

Там свободы больше чем на воле, надо только брат ее найти.

Ну или ещё сотку потяни
та тому хто свободу любить і в тюрьмі свобода, але хочеться разнообразія

піднімаю бокал за твоє здоровля

та тому хто свободу любить і в тюрьмі свобода, але хочеться разнообразія

піднімаю бокал за твоє здоровля
Бл, я уже так привык к пиздорезам, что нормальная жизнь кажется чем то фантастическим

«та тому хто свободу любить і в тюрьмі свобода, але хочеться разнообразія»
© Паяльник

Цитати Великих людей
одні переживають що стакан життя переповниться, а для мене коли стакан наповнився життя тільки починається

(с) Паяльник

апять йобана тривога. сука виблядки кончєні, діти підарасів, шоб в них сука був рак печінки, шоб вони сука всьо життя на одні лікарсва робили, шоб в них блядєй хуї на лобі повиростали а яйцями закрило очі

апять йобана тривога. сука виблядки кончєні, діти підарасів, шоб в них сука був рак печінки, шоб вони сука всьо життя на одні лікарсва робили, шоб в них блядєй хуї на лобі повиростали а яйцями зарило очі
Шо перший раз чи шо

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу