Доброго ранку )Доброе утро Топка![]()
Доброго ранку )Доброе утро Топка![]()
а мене раз на рейві завернуло на шизу від калєса плотного, викинув кєпку нахуй (казирну, в італії купив в негра за 7 євро, півчаса торгувався), а потім впав на висад шо буде облава і викинув люльку ахуєнну, зроблену з куска мармору, потім жалко будо піздєцПомню под кетамином летом домой пиздовал. У нас на районе обстрелы были и транспорт не ходил. То снял футболку, в другой руке очки несу. И они меня так бесить начали. Взял и выкинул. Потом пиздец как жалел, ахуенные очки были, вторая пара у меня похуже. Та что тут говорить, до сих пор жалею)
прівєтікі пісталєтікіДоброе утро Топка![]()
Благодарю Вас )И тебе тоже добренького![]()
та хіба дивись в створених темах, нада кстаті замутити сборку, дякую шо нагадав, але тут це так, трєніровка, я колись казирні вєщі писав на іншому сайті, але пропало натхнення відколи сижу в тюрьміПаяльник а гдє пасмарєть всі твої тріпи?
Я бачу шо починання поета та видумщика в тебе є.та хіба дивись в створених темах, нада кстаті замутити сборку, дякую шо нагадав, але тут це так, трєніровка, я колись казирні вєщі писав на іншому сайті, але пропало натхнення відколи сижу в тюрьмі
Вот это ты меня с утра удивил, огооота хіба дивись в створених темах, нада кстаті замутити сборку, дякую шо нагадав, але тут це так, трєніровка, я колись казирні вєщі писав на іншому сайті, але пропало натхнення відколи сижу в тюрьмі
тут нема бо я тут недовго. і вірші є, і твори, просто щас період такий шо нема тяги шось творитиЯ бачу шо починання поета та видумщика в тебе є.
Деякі перли попадались на очі, а от саме збірки не знайшов…
Цікаво було б щось архівне ще зацінити![]()
Там свободы больше чем на воле, надо только брат ее найти.та хіба дивись в створених темах, нада кстаті замутити сборку, дякую шо нагадав, але тут це так, трєніровка, я колись казирні вєщі писав на іншому сайті, але пропало натхнення відколи сижу в тюрьмі
Я не фанат алко, читав статтю на днях як чоловік помер від отруєння алкоголемдякую, але я пробувати не буду. а тобі сподобалось?)