В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Хоча я шось хуйню накритив собі шо це твій мультиаккаунт бо ти би міг просто з нього перебивати а з основого не сидіти

Активність в темі мінімальна була всю ніч ( макс 100 повідомлень можна було плюсанути за всю ніч які набиваются за пів години коли народ активніший
Правильно я прокинувся і пішла жара...тому так воно пропав сон

Активність в темі мінімальна була всю ніч ( макс 100 повідомлень можна було плюсанути за всю ніч які набиваются за пів години коли народ активніший
Шо попальным флудом с нормальным активом 5к набивалось за пару. Часов)

завтикав такий момент

Движение вперёд или назад

Шо попальным флудом с нормальным активом 5к набивалось за пару. Часов)
я ж поэтому и накрутился . актива нету , а он всю ночь в сидит в теме с минимальной активностью без возможности участи в 15 минутке

Буває так вскакуєш від сну наче півень клюнув
Гарну схему організували менівже двоє кажуть що ти мій мульт, а один що той в масці русо турісто тоже мій мульт, я за мультований капець

Гарну схему організували менівже двоє кажуть що ти мій мульт, а один що той в масці русо турісто тоже мій мульт, я за мультований капець
Тю, таке шось видумують. Чого б це, наче в тебе рук зайвих є. Або ше схожість якусь бачать.
Тай таке воно

П.О.К.А.З.А.Л.О.С.Я :troll-(68):

яж сказав чого так подумав . мені похуй на ті гроші , тут нещасні призові за минутку

о как

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу