В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Доброе утро шо не кто еще минутку не затащил?)

Жаль що простого бажання спілкуватись немає )
Ну чего есть время когда тут реально нормально общаються ,просто уже друг друга знают и писать кроме флуда и подьебов по сути та и нечего))

Так и живем
Повідомлення об'єднано автоматично:

Нет еще
I hate lies своим мультом Zorro перебивает сообщения
Понятно нече не меняеться)

Ну чего есть время когда тут реально нормально общаються ,просто уже друг друга знают и писать кроме флуда и подьебов по сути та и нечего))

Так и живем

а что кто-то уже замечал раньше ? я ж просто недавно тут сижу

Багато ночей провів тут за цікавими бесідами )
Видно сьогодні не рибний день )

та капец

Так и живем

А как он хотел просто так победу даром

Звичайно в мене і зоро і аaaаva це всі мої мульти і ще є пару штук
коли тут нікого небуло ви друг за другом перебивали
+ ти залутав ласт рулетку , який смисл тобі тут сидіть всю ніч якшо ти не участвуєш і актива для спама нема в темі . імхо дуже мутна хуйня виходить

коли тут нікого небуло ви друг за другом перебивали
+ ти залутав ласт рулетку , який смисл тобі тут сидіть всю ніч якшо ти не участвуєш і актива для спама нема в темі . імхо дуже мутна хуйня виходить
Є таке розуміння як набивати смс і для коефіцієнта, і не тобі вирішувати сидіти мені тут чи ні моє смс не грає ролі якби ти читав правила то знав би про це а ти просто аби шо небуть ти мульт і це факт

Яж говорю нече не меняеться одни гонят на других обьеняя в мултиакках ахха секта родная))

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу