В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Они нас всех наебали....флаг им в руки кто пишет а кто отписут чертопологи.....
Повідомлення об'єднано автоматично:

Топка превратилась у гусетопку

Всем местный рекомендую отталилиься
Час покаже

Они нас всех наебали....флаг им в руки кто пишет а кто отписут чертопологи.....

Топка превратилась у гусетопку

Всем местный рекомендую отталилиься
ну посмотрим шо будет

Дивися бро не добалакайся....мені то пофіг особисто кожен сам за себе відповідає...ця балачка нічого не змінить, а ти тількі собі шкоди наробиш ....ИМХО
Слышь ты шо хочешь дядь?? Ты мне угрожаешь??? Аххахах але иди пройдись шоб мысли развеяличь пукал я в тебя
......давай бро не будем

Хахххааха ты смотри блять защитник нашелся

ну посмотрим шо будет
Та ШО. БУДЕТ То будет остальное поебать..б

Одни пишут а другие ловят ГУСя

Я удаляюсь с этого шопопального движа слава богу понял шо за гной течет с этих не затянутых ран!!!

Та ШО. БУДЕТ То будет остальное поебать..б

Одни пишут а другие ловят ГУСя

Я удаляюсь с этого шопопального движа слава богу понял шо за гной течет с этих не затянутых ран!!!
Тебе не кажется что ты горишь ? И от этого несёшь дичайшую хуиту?

Тебе не кажется что ты горишь ? И от этого несёшь дичайшую хуиту?
Нет мне не кажеться...слушац давай не будем тут играть в благотварительность ок? А то сука привыкли...

Нхууууй вы мне не нужны ...просто кто то пишет а кто дописует...давай гуляй... Недотопка

Слышь ты шо хочешь дядь?? Ты мне угрожаешь??? Аххахах але иди пройдись шоб мысли развеяличь пукал я в тебя
......давай бро не будем

Хахххааха ты смотри блять защитник нашелся
Я тобі угражаю, не сміши мене, в тебе ще піська невиросла, щоб я тобі погрожував, мені з тобою все зрозуміло, тут більша половина не приймала участі і всі адекватні, а ти верещиш як різаний, ніякої культури спілкування, я з таких як ти ору кожен день, не можете толком прийняти те, що все змінилося ... І я не захищаю нікого, а пояснюю потрібно спочатку розібратися, що і як , а тоді кидати пред'яви....чи ти думаєш мені приємно накатати 20250 смс і не виграти в рулю, ...пукать це добре, значить організм працює справно)
Я сказав свою думку, почув твою....
Роби шо хочеш.....Кожен відповідає за свої слова, вчинки і дії сам....
Успіху в особистому житті, )))

Нет мне не кажеться...слушац давай не будем тут играть в благотварительность ок? А то сука привыкли...

Нхууууй вы мне не нужны ...просто кто то пишет а кто дописует...давай гуляй... Недотопка
Орууу аххааа

А я продовжую час покаже, я теж розумію що моду втрати ти багато, але ще нічого невідомо

Дивися бро не добалакайся....мені то пофіг особисто кожен сам за себе відповідає...ця балачка нічого не змінить, а ти тількі собі шкоди наробиш ....ИМХО
Согласна с тобой каждому хочется выиграть и каждому становится видео ну зачем так жёстко.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу