Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Дивися бро не добалакайся....мені то пофіг особисто кожен сам за себе відповідає...ця балачка нічого не змінить, а ти тількі собі шкоди наробиш ....ИМХО
Я тобі угражаю, не сміши мене, в тебе ще піська невиросла, щоб я тобі погрожував, мені з тобою все зрозуміло, тут більша половина не приймала участі і всі адекватні, а ти верещиш як різаний, ніякої культури спілкування, я з таких як ти ору кожен день, не можете толком прийняти те, що все змінилося ... І я не захищаю нікого, а пояснюю потрібно спочатку розібратися, що і як , а тоді кидати пред'яви....чи ти думаєш мені приємно накатати 20250 смс і не виграти в рулю, ...пукать це добре, значить організм працює справно)
Я сказав свою думку, почув твою....
Роби шо хочеш.....Кожен відповідає за свої слова, вчинки і дії сам....
Успіху в особистому житті, )))
Дивися бро не добалакайся....мені то пофіг особисто кожен сам за себе відповідає...ця балачка нічого не змінить, а ти тількі собі шкоди наробиш ....ИМХО