а мені по кайфу, правда холодно сука, але я палю газ на кухні і чутка лєгчаєЧуєш. Коли той йобаний Садовий сучара проплатить погоду нормальну?
вроді завтра буде погода
а мені по кайфу, правда холодно сука, але я палю газ на кухні і чутка лєгчаєЧуєш. Коли той йобаний Садовий сучара проплатить погоду нормальну?
Нє, та зараз ще ок, ну коли на психові хуярить град, в центрах шось просто хлюпає, ну шо за шляпаа мені по кайфу, правда холодно сука, але я палю газ на кухні і чутка лєгчає
вроді завтра буде погода
то всьо кліматична зброя, нас хуярять шоб зруйнувати посіви і підняти ціни на шмальНє, та зараз ще ок, ну коли на психові хуярить град, в центрах шось просто хлюпає, ну шо за шляпа
От суки садоводськіто всьо кліматична зброя, нас хуярять шоб зруйнувати посіви і підняти ціни на шмаль
нармальний лондон, нам не привикатиЖіві і нівчьом сібє ніатказивай
![]()
Коли прийде +35, будем молити про цей дощ)))нармальний лондон, нам не привикати
ну мені лічно дощ більше до вподоби, для мене жара з нашою вологістю це просто піздаКоли прийде +35, будем молити про цей дощ)))
Ладно, добре хоч не приходиться як колись за кладами андера ходити в очко єбєнєй лісів під проливні дощі іхіхіхіх)ну мені лічно дощ більше до вподоби, для мене жара з нашою вологістю це просто пізда
А на столе Хисока петух?Повернення Дарка...
Вместе с AnalowikА на столе Хисока петух?
Хз последний раз видел как оно бухало зимой в Опаке , правда я сидел тоже через стол от него форель топтал под медовухуЧуєш. Коли той йобаний Садовий сучара проплатить погоду нормальну?
Делил долю, под форель. Как обычно.Хз последний раз видел как оно бухало зимой в Опаке , правда я сидел тоже через стол от него форель топтал под медовуху
Что и град?А у нас десь град, десь дощ, десь простой їбаний Садойоб
Та смысле долю...Делил долю, под форель. Как обычно.
Вот сколько я уже в осознанном возрасте, столько он мэр сука.
Его ж так и зовуТа смысле долю...
Я в теме ! Но не в доле
А начиналось с вывоза мусора)Его ж так и зову
Андрій Іванович Доля
Это давно или недавно былоА начиналось с вывоза мусора)
Это к Андрику он же местный, а я так только сливу залить заезжаю)Это давно или недавно было
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.