В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

ніуя не важко, тільки в бокові вулички заходиш, як тобі негри кричать - ''ей, пссс, у нас є дещо особливе''
Тут ще проблемка що я хочу лсд. Або хоча б гриби. І у випадку з лсд мені треба 500юг+. Тобто 3-4 марки. І якщо негри продадуть Нбом я помру🥲

Тут ще проблемка що я хочу лсд. Або хоча б гриби. І у випадку з лсд мені треба 500юг+. Тобто 3-4 марки. І якщо негри продадуть Нбом я помру🥲
О как бывает. Хороший вопрос
Повідомлення об'єднано автоматично:

Это понятно)

якшо ти з ними розговоришся, скажеш, шо тебе найобували, то вони тобі можуть безкоштовно на пробу дати. Бля, чувак, нбом такий гіркий, що щелепи зводить, його з ЛСД переплутати неможливо. Інша справа, що там може бути не 25-ЛСД, а 1P-LSD чи інші аналоги. Але якшо втебе за плечима менше 10 тріпів, то не відрізниш

якшо ти з ними розговоришся, скажеш, шо тебе найобували, то вони тобі можуть безкоштовно на пробу дати. Бля, чувак, нбом такий гіркий, що щелепи зводить, його з ЛСД переплутати неможливо. Інша справа, що там може бути не 25-ЛСД, а 1P-LSD чи інші аналоги. Але якшо втебе за плечима менше 10 тріпів, то не відрізниш
Більше 10. Але я не пробував нічого окрім 25 і грибів. В мене дома тесткіт є для лсд. А так ще мав досвід з 2сб та мдма. Доречі деякі марки в мене горчили. Але підозрюю бо їхали поруч з мдма(в різних зіпах). Я так розумію від нбому значно більше горчить

Вчера была утром Пинки. Сказала "ВОЗМОЖНО, что-то и проведёт".
Пока ничего не ясно.
Спасибо за адекватный ответ

Маякни мне в телегу тогда, если не сложно
У меня кое-какие траблы

Заранее спасибо

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу