andrik1488
Гуру
Ну та певно. У нас зазвичай тільки потужну зброю дають в руки далбайобам![]()
Переглянути вкладення 97149
Ну та певно. У нас зазвичай тільки потужну зброю дають в руки далбайобам![]()
Со мной общайся нормально!Юмор конечно чёрный.
На чём тебя прокрутить)))
усіляке буваєИ такое есть?)
Тут ще проблемка що я хочу лсд. Або хоча б гриби. І у випадку з лсд мені треба 500юг+. Тобто 3-4 марки. І якщо негри продадуть Нбом я помруніуя не важко, тільки в бокові вулички заходиш, як тобі негри кричать - ''ей, пссс, у нас є дещо особливе''
Вчера была утром Пинки. Сказала "ВОЗМОЖНО, что-то и проведёт".Рулетки будут проводится?
О как бывает. Хороший вопросТут ще проблемка що я хочу лсд. Або хоча б гриби. І у випадку з лсд мені треба 500юг+. Тобто 3-4 марки. І якщо негри продадуть Нбом я помру![]()
Это понятно)усіляке буває
Можливо щось проведе, а можливо треба буде шукати нову хату топщикамВчера была утром Пинки. Сказала "ВОЗМОЖНО, что-то и проведёт".
Пока ничего не ясно.
Та хата то таке, щось придумаєтьсяМожливо щось проведе, а можливо треба буде шукати нову хату топщикам
Для меня это не просто флудилка а место где я могу пообщаться с дорогими мне людьми.Можливо щось проведе, а можливо треба буде шукати нову хату топщикам
якшо ти з ними розговоришся, скажеш, шо тебе найобували, то вони тобі можуть безкоштовно на пробу дати. Бля, чувак, нбом такий гіркий, що щелепи зводить, його з ЛСД переплутати неможливо. Інша справа, що там може бути не 25-ЛСД, а 1P-LSD чи інші аналоги. Але якшо втебе за плечима менше 10 тріпів, то не відрізнишТут ще проблемка що я хочу лсд. Або хоча б гриби. І у випадку з лсд мені треба 500юг+. Тобто 3-4 марки. І якщо негри продадуть Нбом я помру![]()