.gif)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я на местеГде все???
Я на местеГде все???
Так утро ужеШо у вас народ чому не спите
Тому що вже ранок. Чи не?Шо у вас народ чому не спите
Так утро уже
Ааааа то доброго ранку вамТому що вже ранок. Чи не?![]()
И не поможет!У меня норм. Только не могу медиафайлы загружать уже больше недели. Писал даже Шпинату, но тот не помог
Ааааа то доброго ранку вам![]()
Добавляй картинки через файлхостингС Ютуба и других видеохостингов я могу добавлять. А вот картинки не выходит.
Я тут. Я ж казав, що в мене традиція місяць гаситись на форумі і два відпочивати. Щось на кшталт того.Кстати Джанґо бывший @Потужний писал Пипу в марте и сразу пропал, думаем
Опа, на честь цього треба потегати тебе на рулетки, котрі тобі нахуй не потрібніЯ тут. Я ж казав, що в мене традиція місяць гаситись на форумі і два відпочивати. Щось на кшталт того.
Дякую, що не забуваєте![]()
Якщо там умова підписатись на телеграм, то я спасую... Але решта випадків, то жодних питань. Я знаю, що більшість продавців вимагають підписки, але я не розумію механіки. Який сенс підписки умовно мертвого персонажу, який як варіант через декілька днів відпишеться)Опа, на честь цього треба потегати тебе на рулетки, котрі тобі нахуй не потрібні
КшталтЯ тут. Я ж казав, що в мене традиція місяць гаситись на форумі і два відпочивати. Щось на кшталт того.
Дякую, що не забуваєте![]()
АпчкшталтКшталт![]()
"подобие", "сродни"Кшталт![]()
Одужуй швидко!Апчкшталт
Прихворів братюня походу
А как сюда что-то я не могу вьебать. Или их сначала в медиа нужно грузить? Т.к. сюда вставляю ссылку, пишет что указанная URL не может быть вставленаДобавляй картинки через файлхостинг
К примеруБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
И через ссылку сюда.
Тем самым ты свои 1000 медиа не забиваешь хламом.
Я уже пол года подчищаю медиа, раньше всегда грузил фото напрямую. Это было ошибкой...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.