В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

У меня норм. Только не могу медиафайлы загружать уже больше недели. Писал даже Шпинату, но тот не помог

У меня норм. Только не могу медиафайлы загружать уже больше недели. Писал даже Шпинату, но тот не помог
Не я вчера тему выложила с медиафайлом
А вот репутацию мне трудно выдать
Повідомлення об'єднано автоматично:

С Ютуба и других видеохостингов я могу добавлять. А вот картинки не выходит.

Шо у вас народ чому не спите

С Ютуба и других видеохостингов я могу добавлять. А вот картинки не выходит.
Добавляй картинки через файлхостинг
К примеру
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

И через ссылку сюда.
Тем самым ты свои 1000 медиа не забиваешь хламом.
Я уже пол года подчищаю медиа, раньше всегда грузил фото напрямую. Это было ошибкой...

Кстати Джанґо бывший @Потужний писал Пипу в марте и сразу пропал, думаем
Я тут. Я ж казав, що в мене традиція місяць гаситись на форумі і два відпочивати. Щось на кшталт того.

Дякую, що не забуваєте 😘

Я тут. Я ж казав, що в мене традиція місяць гаситись на форумі і два відпочивати. Щось на кшталт того.

Дякую, що не забуваєте 😘
Опа, на честь цього треба потегати тебе на рулетки, котрі тобі нахуй не потрібні

Опа, на честь цього треба потегати тебе на рулетки, котрі тобі нахуй не потрібні
Якщо там умова підписатись на телеграм, то я спасую... Але решта випадків, то жодних питань. Я знаю, що більшість продавців вимагають підписки, але я не розумію механіки. Який сенс підписки умовно мертвого персонажу, який як варіант через декілька днів відпишеться)

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу