В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Так быстро состарился и перегорел?
та невивожу)
плати паяло трохи під лсд. Почав у Бога вірити хоча раніше не вірив і всяке таке.
Та і фізичний дискомфорт трохи від грибів. Останнього разу літом ригав від них кожні 5 хв під час тріпу після кожного ковтка води. Добре я хоч сам був і ніхто того не бачив і пробував допомогти ну бо чим тут допоможеш

та невивожу)
плати паяло трохи під лсд. Почав у Бога вірити хоча раніше не вірив і всяке таке.
Та і фізичний дискомфорт трохи від грибів. Останнього разу літом ригав від них кожні 5 хв під час тріпу після кожного ковтка води. Добре я хоч сам був і ніхто того не бачив і пробував допомогти ну бо чим тут допоможеш
Ти щось явно не так зробив) Можливо були гриби погані, можливо ти їх просто не ретельно пережував, а якщо ти гриби їв не на голодний шлунок — то причина очевидна)

та невивожу)
повню під маркою зайшов в магаз по пиво і тут ця пісня грає:

ну іти під кислотою в магаз у Києві ще той квест я вам скажу)

та невивожу)
Нужно было 2-3 таблетки метаклопромида скушать перед трипом, он блокирует рвотный рефлекс и тошноту, только и всего. Так можешь не зря начал? Есть же например язычество, есть даже культ божественных существ по Говарду Лавкрафту; главное не путать религияведение и богословие
Повідомлення об'єднано автоматично:

Если ты это сделал с солью то правильно сделал
Лучше бы мне подарил, дурак

Ти щось явно не так зробив) Можливо були гриби погані, можливо ти їх просто не ретельно пережував, а якщо ти гриби їв не на голодний шлунок — то причина очевидна)
та на голодний але був бухий ще повню під пивком і тапальпи закинув. Ну таке. В некст раз психоделіки буду відповідальніше вживати я зрозумів що це для тверезих

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу