В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Добренького √✓Love~Polly~Няшка✓√
Доброе утро, любимая!
Скромная, очень ранимая
Всем до конца непонятная
Сердцем, душой необъятная
Солнышко ты ненаглядное
Топит она очень чутко и бережно
Свежая, вкусная, мятная
Кроткая, нежная, милая
Чувством и телом красивая!🤌🏻😘🤤💯❤️
Режиссер ты ещё и романтичный поет оказывается)

Добренького √✓Love~Polly~Няшка✓√
Доброе утро, любимая!
Скромная, очень ранимая
Всем до конца непонятная
Сердцем, душой необъятная
Солнышко ты ненаглядное
Топит она очень чутко и бережно
Свежая, вкусная, мятная
Кроткая, нежная, милая
Чувством и телом красивая!🤌🏻😘🤤💯❤️
Раунд

До воєнна "Правда" - це хіба опівночі позависати там півась побухати) Бо Площа, бо купа народу вночі) Смішні іноземці)
Чесно кажучи сам там себе трошки іноземцем почував дуже стародавня та атмосферна місцина та площа)

Хочу выиграть солямбу и покурить ее на крыше высотки

Шо тут у вас солі нехватає?

дальше

Больше

Ничего особенного, я жил 3 месяца на 16 этаже до места где щас обитаю и солился я там мамарррродная трип вот базе я писал это тама было и никаких особых впечатлений короче скажу так

Ехал путя на коне, моча блестела на спине, все вокруг, везде зачахло, а от пути морем пахло !
Повідомлення об'єднано автоматично:

Давай спайса, я антенну обнимал, на крыше ахахахах

Ехал путя на коне, моча блестела на спине, все вокруг, везде зачахло, а от пути морем пахло !

Давай спайса, я антенну обнимал, на крыше ахахахах
Этоо Кэээээт дядюля🤌🏻🤤

Піду на завтра на ринок назбираю мішок картоплі і ящик цибулі і морковки. Ще зелені з теплиці нарву розфасую по кульочках чим по більше бо переростає та й по 15 ціну поставлю хай беруть люди на здоровʼя. Ще квітів всяких трохи є можна загнати
Я вже звик сюди писати плани на день :ROFLMAO:

тиждень тому 6к приніс з ринку то сподобалось

і нашо та робота

Піду на завтра на ринок назбираю мішок картоплі і ящик цибулі і морковки. Ще зелені з теплиці нарву розфасую по кульочках чим по більше бо переростає та й по 15 ціну поставлю хай беруть люди на здоровʼя. Ще квітів всяких трохи є можна загнати
Я вже звик сюди писати плани на день :ROFLMAO:

тиждень тому 6к приніс з ринку то сподобалось

і нашо та робота
отправки будут?

я оце робив на почті то люди деколи приносили картоплю відправляти. І ціна за мішок виходила 450 гривень думаю ого їбать тож купіть тої картоплі в себе там нащо на пошту її тягнуть за такий кеш

я оце робив на почті то люди деколи приносили картоплю відправляти. І ціна за мішок виходила 450 гривень думаю ого їбать тож купіть тої картоплі в себе там нащо на пошту її тягнуть за такий кеш
Якщо домашня з огороду то сміливо можна слати набагато смачніша та натуральніша за покупну

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу