• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Який ревасік? Ти ж за здоровий спосіб життя!
я алкоголік
Повідомлення об'єднано автоматично:

сиджу з кружкою вина зараз

ну ревасікі не купляю більше а домашнє пʼю економлю лаванду

я алкоголік

Начинай делать бражку

Шо я вон медовуху делал. Основа: вода, мед, изюм и дрожжи. Ну а там уже по ситуации: вишни, клубники, смородины, яблок, груш добавлю, когда перебродит лимон или грейпфрут. И крепкую делал. Тааа, песня

Заряжает кофейной энергией

я алкоголік

Лаванда розходиться тільки так

pishem

Начинай делать бражку

Шо я вон медовуху делал. Основа: вода, мед, изюм и дрожжи. Ну а там уже по ситуации: вишни, клубники, смородины, яблок, груш добавлю, когда перебродит лимон или грейпфрут. И крепкую делал. Тааа, песня
в мене є вулики 2 вулики я ще й пасічник. Ну як пасічник мені їх друг підігнав але сам доглядає за ними приїжає то просто в нас такий привід зустрітись і посидіти :ROFLMAO: Я до бджіл боюсь підходить ну з ним вдягаю костюм і йду
Там яких пару літрів меду виходить але можна щось спробувати зробити. І вишні скоро будуть. Треба зайнятись цим ділом наробить напоїв прикольних всяких літом

в мене є вулики 2 вулики я ще й пасічник. Ну як пасічник мені їх друг підігнав але сам доглядає за ними приїжає то просто в нас такий привід зустрітись і посидіти :ROFLMAO: Я до бджіл боюсь підходить ну з ним вдягаю костюм і йду
Там яких пару літрів меду виходить але можна щось спробувати зробити. І вишні скоро будуть. Треба зайнятись цим ділом наробить напоїв прикольних всяких літом
Сахара купи тогда, вместо меда

Порядочный движ

мчим

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу