В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

У меня была ситуация которая запомнилась на всю жизнь.
Был момент когда мусора город штормили сильно, вплоть с других городов поприезжали. В городе взять первитин( Д-мет) было проблемно. Барыги телефоны не брали, все зашились. В общем я и ещё трое парней ездили с утра до вечера кругом где только знали - искали чтобы взять покурить. Нашли у одного барыги дороже на половину и в наличии только чекушка (.025). Хуй на то что дороже, главное хоть что-то взять.
И вот приехали на хату , фольги не было, и решили с лампочки покурить.
Всё подготовили , засыпали туда всё, чтобы не ебать потом мозг. Дали это дело мне. Я раскатываю и начинаю по кругу напаливать. Первый круг все делают по одному и у меня с рук падает лампочка.
Сукааа, плитка там где мы курили была такая ребристая ёбанная Италия. Короче лампочка как назло разбилась на кучу мелких кусочков. Блять и уже не было что взять и покурить толком. Это было пиздец.
лампові історії

ну в мене недавно було таке що прийшов обкурений на роботу зимою, взяв собі ревасіка ще. Відкрив, почав пити та й відволікся зачепив і воно впало розлилося на всю підлогу думаю ого їбать та за шо зараз хтось спалить полюбе то є фейл. Але витер оперативно питали що вже розлив кажу енергетик

Я баночку опустил и теперь ебурю как проклятый

як робив в 2022 на заправці ще був прикол. Також стою укурений військових заправляю до повного і літра лишня бензи переплачена кажуть то візьми в якусь пляшку налий. Беру в сумці в себе пляшку якусь бо ніде немає починаю лити туди бенз а він витікає їбать. Потім згадую що це та пляшка з якої я сухий апарат робив і там дирка знизу пропалена:ROFLMAO: Стою перед ними і думаю пізда як так можна вже тормозить. побіг з тою пляшкою вже іншу найшов перелив та й віддав

ну в мене недавно було таке що прийшов обкурений на роботу зимою, взяв собі ревасіка ще. Відкрив, почав пити та й відволікся зачепив і воно впало розлилося на всю підлогу думаю ого їбать та за шо зараз хтось спалить полюбе то є фейл. Але витер оперативно питали що вже розлив кажу енергетик
Який ревасік? Ти ж за здоровий спосіб життя!

Який ревасік? Ти ж за здоровий спосіб життя!
я алкоголік
Повідомлення об'єднано автоматично:

сиджу з кружкою вина зараз

ну ревасікі не купляю більше а домашнє пʼю економлю лаванду

я алкоголік

Начинай делать бражку

Шо я вон медовуху делал. Основа: вода, мед, изюм и дрожжи. Ну а там уже по ситуации: вишни, клубники, смородины, яблок, груш добавлю, когда перебродит лимон или грейпфрут. И крепкую делал. Тааа, песня

Заряжает кофейной энергией

я алкоголік

Лаванда розходиться тільки так

pishem

Начинай делать бражку

Шо я вон медовуху делал. Основа: вода, мед, изюм и дрожжи. Ну а там уже по ситуации: вишни, клубники, смородины, яблок, груш добавлю, когда перебродит лимон или грейпфрут. И крепкую делал. Тааа, песня
в мене є вулики 2 вулики я ще й пасічник. Ну як пасічник мені їх друг підігнав але сам доглядає за ними приїжає то просто в нас такий привід зустрітись і посидіти :ROFLMAO: Я до бджіл боюсь підходить ну з ним вдягаю костюм і йду
Там яких пару літрів меду виходить але можна щось спробувати зробити. І вишні скоро будуть. Треба зайнятись цим ділом наробить напоїв прикольних всяких літом

в мене є вулики 2 вулики я ще й пасічник. Ну як пасічник мені їх друг підігнав але сам доглядає за ними приїжає то просто в нас такий привід зустрітись і посидіти :ROFLMAO: Я до бджіл боюсь підходить ну з ним вдягаю костюм і йду
Там яких пару літрів меду виходить але можна щось спробувати зробити. І вишні скоро будуть. Треба зайнятись цим ділом наробить напоїв прикольних всяких літом
Сахара купи тогда, вместо меда

Порядочный движ

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу