• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ось які кусти при Порошенку були
Повідомлення об'єднано автоматично:

Barney тут был до твоего появления, лампу обсуждали с ним
та бери якісь 2 квантум борди. З регулюванням ПОТУЖНОСТІ

Вкладення

• IMG_0949.jpeg
    IMG_0949.jpeg
    360.6 КБ · Перегляди: 3
  • IMG_0950.jpeg
    IMG_0950.jpeg
    530.7 КБ · Перегляди: 3
  • IMG_0951.jpeg
    IMG_0951.jpeg
    244.9 КБ · Перегляди: 3
  • IMG_0952.jpeg
    IMG_0952.jpeg
    381.5 КБ · Перегляди: 3
  • IMG_0953.jpeg
    IMG_0953.jpeg
    354.9 КБ · Перегляди: 4
  • IMG_0954.jpeg
    IMG_0954.jpeg
    421.1 КБ · Перегляди: 2
  • IMG_0955.jpeg
    IMG_0955.jpeg
    456.9 КБ · Перегляди: 2
  • IMG_0956.jpeg
    IMG_0956.jpeg
    381 КБ · Перегляди: 2
Ну сейчас ты борешься за минутку , так шо то шо было я не знаю

Ну сейчас ты борешься за минутку , так шо то шо было я не знаю
потім спроби аутдору були безуспішні. то слимаки, то карлики. Але зазвичай просто хтось повириває все під 0 яктільки зацвіте. Це як ковід така хуйня почалася що нема їбінєй вже де люди не лазять. Ну вирвали то таке збс шо мусорам не здавали бо я в одному місці більше 9 кущів садив а це 10 год тюрми

потім спроби аутдору були безуспішні. то слимаки, то карлики. Але зазвичай просто хтось повириває все під 0 яктільки зацвіте. Це як ковід така хуйня почалася що нема їбінєй вже де люди не лазять. Ну вирвали то таке збс шо мусорам не здавали бо я в одному місці більше 9 кущів садив а це 10 год тюрми
Жесть

топим

Та да уж

ну того і шукаю легких грошей на сємки

я ще й з роботи сїбався нахуй туніядствую зараз

не сплю по ночах

ну то класно хз скільки буду безробітним але на роботу де платять менше штукі в день нізащо тепер не піду

пока не закончиться левак или война

на війну через 2 роки але бажання 0 служити. Я навіть на вчителя укр мови відучився щоб на строчку не йти. Але по професії не працюю куда мені снупдоженіку до дітей ще навчу їх ще курить коноплю і нюхать всякій фєн

так ты же кроме шишек говорил что всё хуйня

та і не люблю ці госструктури. Школи, інстітути, армії, тюрми, суди, лікарні. Обходжу десятою дорогою

так ты же кроме шишек говорил что всё хуйня
Не я не. Це зазар лише курю і то не часто. Раніше їв і марки і шруми. Амф разів 3 пробував. Кальоса там. А так хай собі кожен сам вирішує шо хуйня шо нє.

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу